Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ryse Son Of Rome Wymagania Sprzętowe

adamjag605

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem chodzi mi o gre komputerową Ryse Son Of Rome o wymagania sprzętowe minimalne. Ja mam takiego laptopa AMD A6-3400M 1.4GHz z turbo do 2.3GHz czyli razem mam 9.2 GHz a karta graficzna to RADEON HD 7670M 1GB RAM , pamięć ram w laptopie mam zainstalowaną 4GB RAM. A w Windowsie 7 64 Bit jak włączam własziwośći na pulpicie mój komputer wykrywa mi 3.49GB Pamięci RAM ? jak uruchomiłem gre na minimalnych ustawieniach graficznych to gra mi się stracznie się tnie. I zauważyłem podszasz grania że dioda czały czasz mrugała od dysku twardego bez pserwy i tak się zastanawiam się że chyba będę musział dokupić pamięć ram 2x 4GB RAM i razem będę miał 8 GB Pamięci Ram w moim laptopie ASUS A53T. Czy większa ilośći Pamięći RAM pomoże mi że gra nie będzie się wczytywała się z dysku twardego proszę dajcie mi odpowiedz pożytywną ? :)

Opublikowano

To gra komputerowa RYSE SON OF ROME na 8GB PAMIĘCI ram powinno już zniknąć ten problem że wczytywaniem dysku twardym i gra nie będzie się stracznie chodzisz podczasz rozrywki grania ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...