Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mała ilość fps

babkababka1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ;)

Mam takowy problem. ;>

Mam bardzo słabego laptopa, a bardzo chce grać w Lol'a.. tylko jest problem że mam około 25 fps na najniższych wymaganiach, wszystko ustawione na LOW.. a i tak lekko mi ścina ;c

Czy dałoby radę jakoś zmniejszyć '' efektowność tej gry ''? jakieś paczki z mapą by zwiększyć ilość fps?

Używam programu Game Boster już ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na patchu 4.19 są jakieś dziwne spadki fps, więc trzeba czekać aż to naprawią, ew. poszukaj sobie "Low quality Summoners Rift', kiedyś takie coś widziałem, lecz nie wiem czy to rzeczywiście pomaga.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

mapa jeszcze lepsze tekstury bedzei miala to beda wieksze u CIebie lagi

ja na Twoim miejscu zrobilbym format kompa

Opublikowano

Hmm format lapka mało co da, bo procesor mam ..

Nie śmiać się 1ghz ;)xD

Lapek pewnie za 200zl z alledrogo, zapomnij ze na tym pograsz w cokolwiek oprocz sapera. Porpsotu nie da sie i tyle.

Opublikowano

Lapek pewnie za 200zl z alledrogo, zapomnij ze na tym pograsz w cokolwiek oprocz sapera. Porpsotu nie da sie i tyle.

Nie allegro :3

Lapek nie miał być przeznaczony do gier ;] . Aby procek jest słaby... ;3

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Aaa faktycznie zapomniaem -_-

a wiec : Procesor : MD C- 60 APU with Radeon HD Graphic 1.00Ghz

Ram 4.00GB

System 64-bitowy

4 GB pamiec..

Są 2 opcje. Wyłączyć wszystko co możesz w cliencie lola i ustaw na low. Wymienić procesor na lepszy. Możesz także użyć game boostera 3 :)

Opublikowano

Są 2 opcje. Wyłączyć wszystko co możesz w cliencie lola i ustaw na low. Wymienić procesor na lepszy. Możesz także użyć game boostera 3 :)

Hmm wszystko mam na low :D Uzywam Game Boostera 3 ;3..

Myslalem nad '' wgraniu mapy ktora nie bedzie tak '' efektowna '' :D

''Low quality Summoners Rift'' zobacze potem, jak pomoze zamkne temat ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ustaw wszystko na minimum, powyłączaj zbędne systemy. W ostateczności, wspomniany LQ Summoners Rift.

Opublikowano

Hmm wszystko mam na low :D Uzywam Game Boostera 3 ;3..

Myslalem nad '' wgraniu mapy ktora nie bedzie tak '' efektowna '' :D

''Low quality Summoners Rift'' zobacze potem, jak pomoze zamkne temat ;)

Nie używaj game boostera 3, używaj razer cortex

Jak będzie nowa mapa to będziesz miał kilka fps więcej. Nie da to zbyt dużo ale przy stałych 30 fps powinno dać się grać. Nic się nie da praktycznie zrobić w twoim przypadku, jedynie zmiana laptopa

@xDaimond napisałem to samo, naprawdę tak ważny był dla ciebie 1 post?

Opublikowano

Jak będzie nowa mapa to będziesz miał kilka fps więcej. Nie da to zbyt dużo ale przy stałych 30 fps powinno dać się grać. Nic się nie da praktycznie zrobić w twoim przypadku, jedynie zmiana laptopa

Oooo o tym nie słyszałem Razec Cortex, spawdze to ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A więc tak : Pobrałem ten Razor Cortex i faktycznie na standarowej mapie SF jest poprawa.

Lecz na tej nowej mapie ( jest beta można grać ;3 ) po prostu pokaz slajdów ;)

Widocznie koniec gry w league of legends :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No jasne, że koniec. Ziomuś co ty chcesz ugrać z 1ghz. Za bardzo małą cenę kupisz zdecydowanie lepszego lapka ( używany ) Najlepiej by było gdybyś kupil sobie stacjonarke, bo jak wiesz, lapki do gier nie stworzone.

Diss_Stream.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja na starym pc mialem 15 fps very low z prockiem 2.6 i lepszą grafą i dało się grać na szczęscie nowy komputer

Opublikowano

Wyłącz synchroniazję pionową, zmniejsz grafikę, rozdzielczośc też i otwórz lola w oknie albo użyj razer game booster ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...