Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pasami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z systemem pasów z tego tematu http://www.mpcforum....4-system-pasow/

Dodałem pasy i działają ale nie mam tego nowego slotu na ten pas i pasy zakładają się na slot tam gdzie buty wiatru itd

3571114154491641262830.jpeg

Tego slotu nie widać ale jak przeciągnę pas na ten slot to tak jakby on był

8742414154491641262830.jpeg

Ale gdy upuszczę pas na ten slot to on i tak zakłada się na ten slot gdzie buty wiatru itd na na czacie jest taka informacja

2676114154491641262830.jpeg

Wie ktoś może jak to naprawić :). Dam limit lików i + za pomóc.

Z góry dziękuje!

Opublikowano

Zależy na jakim game pracujesz.

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

Wgraj diffa na nowy slot moze,terenzo dawal diffa... Myslenie nie boli i dorob graficznie sobie okienko...

Opublikowano

2089_M

No to ten poradnik nie zadziała bo jest na game 34k. 

Opublikowano

No to ten poradnik nie zadziała bo jest na game 34k. 

Działało tylko dodałem kostiumy od ricky z libem z epvp i teraz znikneło te okienko i dodają się w ten slot gdzie buty wiatru ... :/

Opublikowano

To wystarczało type i subtype ustawić 

Specjalista
Opublikowano

Jakie ma być type i subtype tych pasów?

Jak pasy robione questem to 18/10.

P.S Chyba lib od rickiego na kostiumy jest zbugowany. Ale nie jestem pewny czy to od rickiego czy ten 2 co był,nie pamiętam od kogo.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Jak pasy robione questem to 18/10.

P.S Chyba lib od rickiego na kostiumy jest zbugowany. Ale nie jestem pewny czy to od rickiego czy ten 2 co był,nie pamiętam od kogo.

nie ma problemów z tym libem tylko no mówię coś z pasami nie tak gdy ustawiam 18/10 to jest tak samo dodam że przez pewnien czas nawet gdy miałem już lib od ricky pasy zakładały się tam gdzie trzeba a potem już coś się zwaliło a nic z pasami nie robiłem :/.

Specjalista
Opublikowano

Teraz są się pogubiłem.

Z tego tematu z pasami co jest w temacie korzystasz? Jak tak to jakie masz game? Może lub źle podpięty pod plik startowy?

graphic.png

Opublikowano

Teraz są się pogubiłem.

Z tego tematu z pasami co jest w temacie korzystasz? Jak tak to jakie masz game? Może lub źle podpięty pod plik startowy?

Tak z pasów które dałem do tematu. Game mam 2089_M. To jest tak jaka dodałem je na początku all ładnie działało, gdy dodałem kostiumy z libem od ricky  epvp też działały a po jakimś czasie sam nie wiem po czym dokładnie bo z pasami nic nie robiłem i się zepsuły :/, i nie wiem dlaczego?

Specjalista
Opublikowano

Tak z pasów które dałem do tematu. Game mam 2089_M. To jest tak jaka dodałem je na początku all ładnie działało, gdy dodałem kostiumy z libem od ricky  epvp też działały a po jakimś czasie sam nie wiem po czym dokładnie bo z pasami nic nie robiłem i się zepsuły :/, i nie wiem dlaczego?

Nie będzie Ci ten system pasów działał ponieważ lib jest na game 34k.

graphic.png

Opublikowano

Możliwe że ten lib koliduje z systemem pasów ale ten temat wyżej jest pod game 2089. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...