Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagsyy ;cc

kreje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... Procesor 2.66 GHz karta graficzna 256MB Nvidia ( nie pamietam pozostalej nazwy) Sterowniki do karty graficznej wgrane.. Internet dosyc niezly.. Na lolu wszystkie ustawienia na minimalne a chodzimi na 3, 4, 5 FPS. Kolega ma gorszego procka wgl kompa gorszego a chodzi mu na 30FPS-50FPS. Mowil mi ze cos w kompie na ustawienia systemowe musialbym polepszyc ale nwm jak to zrobic.. Jak ktos ma jakis pomysl zeby przestalo mi lagowac, scinac itp. Prosilbym o odpowiedz. Bede bardzo wdzieczny :D 

Pozdrawiam :)post-893907-0-69327300-1415448470_thumb.png

Opublikowano

Wina patcha 4.19. Tysiące osób ma problemy ze spadkiem fps. U mnie to wgl porażka co się dzieje. Przy patchowaniu, na 67% ścina mi cały komputer. I tyle..

Opublikowano

Tak jak up :> Trzeba czekać aż riot się tym zajmie.

No to sobie poczekam.. Ja nmg kuffa  calkiem dobry komp a w lola nawet nie mozna zagrac -.-

Opublikowano

Wina patcha 4.19. Tysiące osób ma problemy ze spadkiem fps. U mnie to wgl porażka co się dzieje. Przy patchowaniu, na 67% ścina mi cały komputer. I tyle..

To nie jest spadek tylko ciagla gra z takimi mmalymi fps'ami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...