Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snapchat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dość stary telefon bo Sony Xperia LWW. Mam na nim zrobionego roota i wgranego softa 2.3 Sony Droid v8.
Nie mogę pobrać najnowszego snapchata z google play gdyż ciągle nie mam nowych funkcji w nim, nawet gdy usunę i pobiorę od nowa najnowszą wersję.

Za pewne pobiera mi się wersja dla starszych telefonów. Tak więc aby mieć nowszą wersję muszę wgrać softa 4.0+? 

2# pytanie:
Jeżeli chce wgrać jakiegoś softa z modami, to najpierw muszę wgrać brendowanego 4.0 czy mogę od razu z 2.3 na 4.0 z modami?

Opublikowano

Pewnie Ci się pobiera na stare telefony, ale tak nie powinno być. Możesz od razu przeskoczyć z 2.3 na 4.0, ale stosuj się według instrukcji, czasami po prostu nie wolno.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

tak powinno właśnie być, wersja pobieranego programu zależy od wersji androida, skoro ma aktualnie 2.3.7 to nie pobierze na 4 czyli pobierze  najnowszą dla 2.3

tylko instalacja romu z Androidem 4, pozwoli mieć nowszą wersję dla tego systemu

możesz wgrać jak ci pasuje, raz wchodzi od razu 4 czasem wystarczy aktualizacja z 2.3, najlepsza opcja jest gotowy ROM z 4

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...