Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie moge połączyć się z moim serwerem ts3 ?

mnnopl56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć:) Mam pytanie , dlaczego nie moge połączyć się z moim serwerem ts3 ,który postawiłem  na darmowym vps'ie z strony vps.me (port 2213) ? . Prosiłbym o szybką odpowiedź :) 

Opublikowano

Wejdź w Putty, połącz się ze swoim VPS, wejdź w ten katalog co zainstalowałeś server ts3 i wpisz komendę:

./ts3server_startscript.sh status

Następnie wklej co wywalił Ci serwer.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Wejdź w Putty, połącz się ze swoim VPS, wejdź w ten katalog co zainstalowałeś server ts3 i wpisz komendę:

./ts3server_startscript.sh status

Następnie wklej co wywalił Ci serwer.

Zrobiłem to wcześniej , wyskoczył mi login i hasło do query i tokenkey . Problem w tym że tak jak mówiłem posiadam darmowego vps'a ze strony vps.me i tam nie mam portu ssh "22" tylko "2213" . Serwer jest włączony ale nie moge się połączyć przez klienta ts'a . Wpisuje ip vps'a i nic . :)

Edit. Nie doczytałem dokładnie co napisałeś :D jeżeli chodzi o "./ts3server_startscript.sh status" to wyskoczyło mi "Server is running"

Opublikowano

Czy oprócz ''Server is running'' coś jeszcze pokazuje?

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Opublikowano

Podaj mi na PW ip serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...