Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linia na początek

MrVessu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 

Z racji iż zrobiłem reset konta, to prosiłbym was, abyście pomogli mi wybrać linię. Mam premium T34, SU-100 i TOG'a. Linia do IS-7 odpada, bo mam ją już zrobioną. Najlepiej obecnie gra mi się medami, i jakimiś szybszymi HT. Zastanawiałem się nad T110E3, T110E5 oraz E-50M lub Leoś. Z góry dziękuje za odpowiedź. Prosiłbym aby uzasadnić każdą.

Opublikowano

Najlepiej T110E5, bo podobno jest dobry a na T34 będziesz mógł szkolić załogę.

Opublikowano

No to to wiem. Chodzi mi o to, którą z linii (HT, MT,TD) jest najciekawsza. Będę na pewno robił te 3 typy, tylko nie wiem którą linię.

Opublikowano

HT -t110e5 szybki uniwersalny w miarę opancerzony ht z przyzwoitą lufą (sam osobiście go robię i linia jak najbardziej była przyjemna).

MT - t57 heavy wybrał bym linie przez lighty jak chcesz mieć (najciekawszą) jest ona bardzo różnorodna i dobra no chyba że nie umiesz grać ligthami ale wtedy bym się zapytał po co ci ten reset.

TD- nie wypowiadam się bo osobiście nie lubię grać td wiec ci mógł bym źle podpowiedzieć aczkolwiek dużo osób mi podpowiada że jak bym miał robić 10x td to OBj 263 ale ta linia do najłatwiejszych chyba nie należy.

Opublikowano

No to chyba wybiorę linie do T57 HT oraz E5

TD nie wybiorę, a wybiorę lighty chińskie do 121.

Opublikowano

Chińczyków z całego serca polecam (ale droga przez LT raczej będzie lepszym wyborem...). 9t to najlepszy czołg wsparcia jakim grałem. Wieża bardzo dobra, sidescrap dinga wszystko, działko z HT z bardzo dobrą penetracją i ogromnym jak na MT DPS'em i przyzwoitą mobilnością, pozwalającą wszędzie dojechać na czas oraz oflankować HT'ki. Jedynie RoF boli, ale coś za coś.

Skoro resetowałeś konto, to znaczy że ogarniasz grę, więc możesz wziąć jakąś trudną linię typu Leoś I czy T57, która nie nadaje się dla newbie, a dobry gracz zrobi nimi mordor. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...