Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Halp.. Pobieranie/patchowanie

dzbanee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, wiem ze pisze pisze z 3 temat o tym problemie ale już nie moge..

PRZED wyjściem patcha 4.19 wszystko działało dobrze.

Lecz tak jak juz pisałem teraz nie działa nic.

Gdy pobieram LoL-a,  przy 67% zawiesza mi się dosłownie CAŁY komputer. Dlaczego przy 67%, odpowiedz jest jasna.

W procesie akutalizacji pisze tak . że np zostało 900 MB , a w nawiasie pisze np ( 1000 kbNS ) Coś takiego, czyli z jaka prędkością się to pobiera.

Gdy się patchuje, moje kochane kbNS, spada z około 3k do zera, cały czas. Gdy osiągnie 67% jest 0 . Wtedy wiesza się cały komputer..

Próbowałem takich rzeczy jak:

- Wyłączenie całkowicie antywirusa i patchowanie

-Pobranie nowego patchera, od zera

-Cofnięcie systemiu o jakiś tydzień

-Odpalanie z administratora - też gówno daje

Nie pomaga nic, męcze się od wyjścia tego Patcha, nie moge nawet wejść do pozycji logowania.

Błagam pomóż ktoś  , bd sypał lajkami. ;H

Opublikowano

A repair nic nie pomaga? :)

No własnie, jest to samo. Do 67% i ścinka. Nie spotkałem jeszcze osoby która miała taki sam problem. Na tym forum LoL-a.

Opublikowano

No własnie, jest to samo. Do 67% i ścinka. Nie spotkałem jeszcze osoby która miała taki sam problem. Na tym forum LoL-a.

Jeśli masz dobrego neta spróbuj odinstalować całkowicie LoL'a i pobrać od nowa.

Opublikowano

Przecież pisał, że to nie pomaga.

@topic:

Spróbuj zainstalować LoLa na innej partycji/dysku.

No wiem, probowalem ;x . Najlepsze jest to, ze zostawilem LoL-a, zeby sie patchował na całą noc. Budze sie rano patrze, a tam 67% 0 mb/s i komputer zlagowany. Porazka...

Opublikowano

Sformatuj komputer, jeśli takie rzeczy jak przywracanie systemu i reinstal lola nie pomagają. Jeśli format nie pomoże to napisz do supportu ligi legend, może jakiś syf na komputer złapałeś. Nie mam pomysłu ale zawsze jak ktoś miał problem z patchowaniem i ktoś mu poradził format to zazwyczaj działało

Opublikowano

Popróbuje jeszcze kilka osób, co ludzie pisali na forum LoLsona. Nie tylko ja mam problem z tym 67%, niektórym wgl się nie włącza patcher, a niektórzy mają ogromny spadek FPSów.

Dam znać, wielkie dzięki Wszyskim za pomoc . ( ;

Opublikowano

Kiedyś miałem podobnie. Patchowało się szybko a potem stanęło na 67% i szybkość zmalała do 0. Ale zauważyłem, że szybkość jest nadal TAKA SAMA. To jest tylko bug wizualny a tak naprawdę pobierały mi patcha.

Ale co do Ciebie to nie wiem bo Ty piszesz, że Ci komp ścina więc coś nie tak z kompem.

Opublikowano

Kiedyś miałem podobnie. Patchowało się szybko a potem stanęło na 67% i szybkość zmalała do 0. Ale zauważyłem, że szybkość jest nadal TAKA SAMA. To jest tylko bug wizualny a tak naprawdę pobierały mi patcha.

Ale co do Ciebie to nie wiem bo Ty piszesz, że Ci komp ścina więc coś nie tak z kompem.

No ścina mi się. Nigdy, nie miałem tak że przez patchowanie jakiejś gry miałbym lagi z kompem. Ludzie mają to samo , tylko że k***a im nie ścina.

Gówno komputer, zawirusowany syf... A co do formata, to bym za dużo rzeczy potracił .

Opublikowano

Pobierz np. z torrentów całego nowego lola i tam wystarczy jak zmienisz sobie region i jezyk.

Pominiesz wtedy proces patchowania.

QL4A4Sf.png

Opublikowano

Pobierz np. z torrentów całego nowego lola i tam wystarczy jak zmienisz sobie region i jezyk.

Pominiesz wtedy proces patchowania.

Hmm, a skąd pobrać takiego LoL-a? Z taką wersją. Zapodałbyś linka ;P?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...