Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zmianą rozdzielczości.

LubiePlacki82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,otoz mam problem z zmiana rozdzielczosci. Po dodaniu jednej komendy na +fps Nie moge zmienic. Gdy wybieram inna rozdzialke to na momeny sie zmienia,ale po ty pytaniu czy zachowac to wszystko na domyslna. Co zrobic ??

NonekPL.png

Opublikowano

Napraw grę przez origina lub cofnij tą komendę, którą wklepałeś.

ps. Pisz bardziej zrozumiale.

napraw gre już probowałem,komenda pomaga mi trochu z fps'ami wiec wole ja mieć i poprostu nie widziałem jak to opisac

NonekPL.png

Opublikowano

Po prostu cofnij tą komendę na chwilę i ustaw rozdzielczość taką jaką chcesz, a następnie użyj tej komendy ponownie.

próbowałem tak,bo zmianie rozdzieloszosci,wpisaniu komendy i ponownym uruchomieniu gry jest rozdzielczosc na najwyzsza

NonekPL.png

Opublikowano

Zawsze możesz spróbować naprawić grę przez origina czy sprawdzić sterowniki - być może masz nieaktualne.

sterowniki ostatnio aktualizowałem,ale i tak mam bład że potrzebuje sterowniki 13.12 (do radeon hd 4870) a takich nie ma.Tylko 13.9

NonekPL.png

Opublikowano

sterowniki ostatnio aktualizowałem,ale i tak mam bład że potrzebuje sterowniki 13.12 (do radeon hd 4870) a takich nie ma.Tylko 13.9

No niestety masz za starą kartę i owe sterowniki są niekompatybilne, niemniej gra powinna Ci normalnie działać, a jak z tym naprawianiem przez origin? Próbowałeś?

Opublikowano

No niestety masz za starą kartę i owe sterowniki są niekompatybilne, niemniej gra powinna Ci normalnie działać, a jak z tym naprawianiem przez origin? Próbowałeś?

Napisał, że próbował... Spróbuj zrobić reinstall.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...