Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry po bardzo długiej przerwie - gdzie, co i jak?

flxwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Mam ogromny sentyment do tej gry. Poznałem tu świetnych ludzi i postanowiłem wrócić.

Nigdy nie wbiłem jakiegoś wysokiego poziomu ale ceniłem tą grę za atmosferę, bez której nie mam ochoty w cokolwiek grać :P

Więc tu pojawia się pytanie - na jakim serwerze opłaca się grać najbardziej? Na czym gracie wy? Cenię stabilność, atmosferę i przyjazną społeczność, przydały się jakiś rodak do rozmowy ^^' Może jakaś gildia, która pomogłaby mi wystartować? 

Opublikowano

Polecam poczytać wcześniejsze tematy, już kilka osób nie tak dawno pytało o to samo :P Ja od siebie powiem tyle: też wróciłem(Pangea-PL), ale już kilka msc temu, nie narzekam, gram sobie templarem i jest za**biście :) Łatwiej o lvl/pu/gold(tylko trzeba wiedzieć co i jak :D ), ludzi trochę gra, klimacik dalej wg mnie jest fajny, wejdź na grę i sam oceń. :) Pozdro

Opublikowano

Witajcie! Mam ogromny sentyment do tej gry. Poznałem tu świetnych ludzi i postanowiłem wrócić.

Nigdy nie wbiłem jakiegoś wysokiego poziomu ale ceniłem tą grę za atmosferę, bez której nie mam ochoty w cokolwiek grać :P

Więc tu pojawia się pytanie - na jakim serwerze opłaca się grać najbardziej? Na czym gracie wy? Cenię stabilność, atmosferę i przyjazną społeczność, przydały się jakiś rodak do rozmowy ^^' Może jakaś gildia, która pomogłaby mi wystartować? 

No niestety, według mnie, stara atmosfera i klimat LC wymarły. Co do serwera - większość privów to dno, bo nie ma ludzi, więc albo zaczniesz gdzieś, gdzie ludzie już grają od dawna, albo global. ;)

Opublikowano

Dziękuję wam bardzo za odpowiedzi!

A co do polskiego lastchaos, idzie się tam wybić bez wydawania prawdziwej kasy? ( mogę sobie pozwolić czasem by ją wydać, ale wolałbym tego nie robić brak późniejszej satysfakcji ;)

Znalazłby się ktoś kto by mnie pokierował jakoś? Nie lubię grać samemu :<

Opublikowano

Dziękuję wam bardzo za odpowiedzi!

A co do polskiego lastchaos, idzie się tam wybić bez wydawania prawdziwej kasy? ( mogę sobie pozwolić czasem by ją wydać, ale wolałbym tego nie robić brak późniejszej satysfakcji ;)

Znalazłby się ktoś kto by mnie pokierował jakoś? Nie lubię grać samemu :<

Teraz w IS są jakieś nowe promocje, o których ostatnio nawet pisała @Kathy. (http://www.mpcforum.pl/topic/1312370-promocja-first-time-buyer-prezenty-dla-kupujacych-pierwszy-raz/#entry11195088). Poza tym ceny na globalu, jak ostatnio sprawdzałam, są doprawdy śmieszne, łatwo teraz o wszystko. Nie trzeba wiele się namęczyć, żeby zapewnić sobie wygodną grę, przynajmniej na początku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...