Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolosalny spadek fps

V.I

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Siemanko od wczoraj mam bardzo duży problem, FPS podczas grania nieźle skacze a co za tym idzie mam lagi podczas wykonywania umiejętności i takie tam, wcześniej miałem 60/140 fps a teraz mam 60 stałe i jak mnie laguje to spada do 5/10 fps. W czym leży problem? robiłem reinstal gry, zmieniłem wymagania na b. niskie i nadal ten problem mam.. nawet na botach toć to śmiech normalnie xD

Odkrywca
Opublikowano

Może przegrzewa Ci się komputer? 

no własnie że nie ;x    karta 62 | dysk 40 | procek 54 wiec wszystko w normie <- podczas gry oczywiscie;d

Odkrywca
Opublikowano

Mam to samo...

Przed Patch 4.19 bylo wszystko wporzadku, a teraz FPS'y spadły mi o 30...

czyli zostaje tylko czekać na optymalizację.. jpr żeby nie ten j****y ban z ich winy i te lagi teraz to bym wyszedł do golda przed końcem sezonu. no cóż another time ;d

Opublikowano

Możliwe,że po prostu coś jest z serwerem,dlatego są taki spadki,jeżeli chcesz,to zainstaluj sobie game booster 4 który zwiększa fps.

15284726796202320827271253918128nOQ5fL.j

Opublikowano

Nic nie zrobisz. Na starym kompie miałem tak co 2 patch, że normalnie koło 60-100fps, a po patchu 10fps max :) Czekać na następny patch z optymalizacją. Jeżeli się niecierpliwisz pokombinuj ze sterami od grafy - starsze/ nowsze, czasem dawało jakiś skutek ;)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...