Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Some models and maps

plechitol2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hi, there is some new things.

1. Orc labyrinth (Map from Metin2 SG + new textures for Orc lord)

znwzc.pngpvBHf.pngQnbce.png

FVIIc.jpg

OqcUg.png

x349d.png

ocQKh.jpg

dQ8Ke.pngWrKHf.png

uqsed.png

Fi39f.png

Download:

Ukryta treść

Virustotal:

2. My old desert map (New objects for your map, property files and full clientside)

Jen9d.png

ahAjf.jpg

K4VQf.png

NXU9f.png

yEQIf.png

iS7Ib.png

DrzFg.jpg

w8CQc.png

3Mt9g.jpg

pAdfg.png

9RcUe.jpg

2y4jb.jpg

BoZKd.png

xkPGb.jpg

EYsbb.png

Download:

Ukryta treść

Virustotal:

3. Bee pet

bee_pet1.png

k0kyb.jpg

Download:

Ukryta treść

Virustotal:

4. Blade master NPC

blade_master.png

d9P6b.png

Download:

Ukryta treść

Virustotal:

5. Free mob 1

free_mob01.png

Wupj4ija9Ro

Download:

Ukryta treść

Virustotal:

Have fun! clear.png

PS: Visit my web for more!

qh4v.png

Opublikowano

Syf jak cholera.
Nierówne przejścia między teksturami, obiekty kolorystycznie nie pasujące do tekstur, ale c**j, polacy zobaczyli że udostępnił jakiś buc z metin2dev i wszyscy kisiel w gaciach, gardzę czymś takim i równocześnie współczuję sam sobie wspólnej narodowości z takimi ludźmi.

Zacznijcie myśleć jak ludzie, a nie nick kogoś popularnego = z*******e / nick kogoś niepopularnego = c**jowe.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Syf jak cholera.

Nierówne przejścia między teksturami, obiekty kolorystycznie nie pasujące do tekstur, ale c**j, polacy zobaczyli że udostępnił jakiś buc z metin2dev i wszyscy kisiel w gaciach, gardzę czymś takim i równocześnie współczuję sam sobie wspólnej narodowości z takimi ludźmi.

Zacznijcie myśleć jak ludzie, a nie nick kogoś popularnego = z*******e / nick kogoś niepopularnego = c**jowe.

Mówisz?

Thanks Plechito,but you've already published it. Maps looks nice, but pets and mobs are ugly.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Syf jak cholera.

Po części się zgodzę. Obiekty na tych mapach praktycznie do wywalenia i jak ktoś chce to na nowo może poustawiać bardziej pasujące. NPC natomiast nie jest zły i jeszcze zobaczę jak wygląda w grze. Natomiast co do tego gościa, to on raczej z epvp niż z deva, bo publikował tam swoje prace jak jeszcze deva nie było. Mnie nie interesuje to, że wszyscy pisza "fajne, bla bla bla", bo to samo robią po wstawkach wrzuconych przez Polaków, a nawet nie sprawdzą co jest w paczce i czy w ogóle to działa. Mnie bardziej wqrza fakt, że o ile na zagranicznych forach jasno wszyscy się trzymają danego języka i nie wolno używać żadnego innego, to na polskim forum wszyscy na siłę piszą po angielsku dostosowując się do jednostki, co w sumie nie wychodzi za dobrze. Po co? To polskie forum, niech też dostosują się do języka tu obowiązującego. Żeby zaraz nie było jakiegoś hejtu - znam język angielski, ale tu chodzi o zasadę. Polak na zagranicznym forum = śmieć, Niemiec czy tam Włoch na MPC to Bóg.

Opublikowano

Dobrze wykonana mapa mowa o tym orkowym labiryncie.

Natomiast 2 troche polega, objecty map nie sa stosowne według siebie.

Jeden wg. nie pasuje do pustyni 2 pasuje.

Po za tym mapa jest bardzo prosta, zwyczajna.

Pet - widziałem go setki razy ale nadal uważam, że jest dobrze wykonany.

Npc mi się niestety nie podoba. 

Mob - Jest dobry, widziałem jego animacje dobrze sie prezentuje

Pojedyncze modele też mi się podobają ale raczej ta mniejsza ich ilość.

Ogólnie jest na + jak na prace darmową to fajnie sie prezentuje.

Ale wg. mojej własnej opini wykonanie tego wszystkiego jest na bardzo złym poziomie.

Pozdrawiam.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Syf jak cholera.

W końcu napisałeś sensowny post, zgodzę się z tobą całkowicie. Dodatkowo modele nie są widoczne na amd :)

^^

Opublikowano

Po części się zgodzę. Obiekty na tych mapach praktycznie do wywalenia i jak ktoś chce to na nowo może poustawiać bardziej pasujące. NPC natomiast nie jest zły i jeszcze zobaczę jak wygląda w grze. Natomiast co do tego gościa, to on raczej z epvp niż z deva, bo publikował tam swoje prace jak jeszcze deva nie było. Mnie nie interesuje to, że wszyscy pisza "fajne, bla bla bla", bo to samo robią po wstawkach wrzuconych przez Polaków, a nawet nie sprawdzą co jest w paczce i czy w ogóle to działa. Mnie bardziej wqrza fakt, że o ile na zagranicznych forach jasno wszyscy się trzymają danego języka i nie wolno używać żadnego innego, to na polskim forum wszyscy na siłę piszą po angielsku dostosowując się do jednostki, co w sumie nie wychodzi za dobrze. Po co? To polskie forum, niech też dostosują się do języka tu obowiązującego. Żeby zaraz nie było jakiegoś hejtu - znam język angielski, ale tu chodzi o zasadę. Polak na zagranicznym forum = śmieć, Niemiec czy tam Włoch na MPC to Bóg.

Plechito jest Czechem i nie zgodzę się z tym, co napisałeś. To, że Ty tak postrzegasz wszystkich, którzy nie mają nic sensownego do opublikowania, nie oznacza, że tak jest. Bo jeśli ktoś da Ci coś dobrego za darmo to będziesz miał o nim dobre zdanie. Proste? 

Rożni ludzie mają różne gusta, więc jednemu będzie odpowiadała taka mapa, drugiemu nie, trzeci sam zrobi, a czwarty i tak będzie narzekał. To nie ma być żadna aluzja. 

W sumie z tym językiem masz rację, ale lepiej czytać coś po angielsku na tureckim forum niż męczyć się translatorem, który nie wszystkie zwroty, skróty etc, przetłumaczy.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

NPC nie działa na amd jak i wszystko co pseudoexportuje ten typ.

Plechito weź wypierdol w pizdu ten swój śmieszny sklep 3D ponieważ nie potrafisz wyexportować poprawnie prostego modelu więc wszystkich klientów robisz w c***a.

0LsM05U.png

Opublikowano

Plechito jest Czechem i nie zgodzę się z tym, co napisałeś. To, że Ty tak postrzegasz wszystkich, którzy nie mają nic sensownego do opublikowania, nie oznacza, że tak jest. Bo jeśli ktoś da Ci coś dobrego za darmo to będziesz miał o nim dobre zdanie. Proste? 

Rożni ludzie mają różne gusta, więc jednemu będzie odpowiadała taka mapa, drugiemu nie, trzeci sam zrobi, a czwarty i tak będzie narzekał. To nie ma być żadna aluzja. 

W sumie z tym językiem masz rację, ale lepiej czytać coś po angielsku na tureckim forum niż męczyć się translatorem, który nie wszystkie zwroty, skróty etc, przetłumaczy.

Chyba nie zrozumiałeś tego co napisałem. Owszem, jest Czechem, ale zaczął publikacje na epvp o którym wspomniałem. Nie wiem o co ci chodzi, bo ja nie wspomniałem nic na temat tego jakie mam zdanie o nim. Napisałem, że mnie denerwują ludzie, którzy ślepo piszą "fajne, super, wykorzystam", a nigdy tego nie pobierają i nawet nie wiedzą czy coś działa. Napisałem to w odpowiedzi na słowa Mizune, który zauważył, że takie komentarze są pod publikacjami obcokrajowców, ale one tak na prawdę są wszędzie - sposób na nabicie posta bez warna. I nie, nie będę miał z góry dobrego zdania o kimś jeśli wrzuci coś dobrego za free - stać mnie, by coś kupić. Mogę mieć o kimś dobre zdanie jeśli stworzy coś dobrego i ciekawego nawet tylko na własny użytek. Mogę mieć dobre zdanie o kimś z kim mi się dobrze rozmawia, ale nigdy dlatego, że wrzucił jakieś pliki na forum...

Trochę za łatwy ten labirynt.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...