Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Nietypowe buildy

Radi ;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się zapytać odnośnie buildów, każdy ma swój, to chyba oczywiste. Ja jednak niektóre postacie buduje dosyć "nietypowo".

t0sii7.jpg

Co jest niby w tym k***a złego, za co mnie hejtują? ;_;

Kocham Renissance.

Opublikowano

Build nie jest zły, bo trzeba składać sytuacyjny ;)

Ja dzisiaj grałem lucianem taki build, musiałem kerować bo każdy myślał co zrobić ze sobą.

w4Vvh.jpg

Opublikowano

Build OK, ale nie zawsze warto kupowac okultystyczny, zwlaszcza ze Tristana super zabojcza z reguly nie jest, a taki np. Twitch, Vayne czy Master Yi wiecej by z niego prawdopodobnie wyniesli - ale nie sluchaj zdania innych, liczy sie to, jak tobie sie gra z danym buildem. Nie zawsze uda sie tak prowadzic mecz, zebys mogl wracac na zakupy w wygodnym  momencie do kupowania, wiec wtedy sie czesto zmienia build, wychodza dziwne rzeczy i czesto nagle sie sprawdzaja... raz widzialem Ryza ktory kupil Rabadona + Marumana + Runaan + Krwiopijec + Buciki + Ostrze nieskonczonosci i build sprawdzal sie niezle, bo z spelli robil troszke dmg na dzien dobry, potem walczyl jako AD (300-400 ad bodajze mial) i mimo iz dziwny build to nie powiem, wbil quadre i niezle cisnal, zwlaszcza 1vs1 bo przez ten build byl bardziej papierowy niz przecietny ryze...

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

U każdego ADC moim zdaniem powinien być "Ostatni Szept".

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Build jest spoko, zależy jakim grasz ADC, ale Last Whisper jest niezbędny( moim zdaniem ). A co do bulidu jest okeej :) . Każdy ma swój, ja jak grałem Vanyne to leciałem Botrk > Youmu > Buty > Statik > Infinity > G.A :)

65135238787935115850.gif

Opublikowano

na mf wszystko oprocz ie i berserkow slabe.

murammna slaba na kazdego adc oprocz urgota lepiej zlodziej esencji.

botrk na ashe tez taki sobie lepiej bt, chyba ze mieli team z duza iloscia hp to moze byc ewentualnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...