Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jinx - Baseult - trzeba coś wcisnąć? Opiszcie hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

grałem własnie drugi raz jinx. W ciągu dwóch gier mając ulta odliczało mi czas w dolnym rogu ekranu z 20 razy że ktoś się cofa do bazy. Tylko raz puściło ulta, no i zabiło katarine ;) 

Mam pytanie czy trzeba mieć np. spację wcisniętą czy coś żeby puściło ulta czy po prostu samo puszcza ale tylko wtedy gdy jestem na tyle blisko ich spawnu że moja rakieta doleci na czas. Bo nie ogarniam. Za pomoc lecą like ;)

@mistake010

Opublikowano

BaseUlt2 - sam używa ultimatum gdy enemy ma low hp i naciśnie klawisz 'b' jeżeli przerwie teleportacje do bazy to base ult i tak zadziała , czyli podsumowując: BaseUlt jest dobry na jinx/ezreal ale czasem jest właśnie taki fake że bezsensownie puści ulti :)

65135238787935115850.gif

Opublikowano

A jest skrypt żeby mi pokazywało nick gracza którego mogę zesnajpić ultem, bo ma low hp? Np. jestem na bocie, a na topie ma gość 1/5 hp i bije miniony. Raczej chodzi mi o ręczne puszcanie ulta ale żebym miał wiadomość, że ktoś ma low hp ;)

Opublikowano

Nie ma chyba takiego skryptu, jest taki skrypt (nie pamiętam nazwy), że pokazuje Ci się okienko i jest napisane, że się cofa gracz z enemy teamu :)

65135238787935115850.gif

Opublikowano

z cofaniem to mam, ale właśnie z samym low hp by sie przydało. Ok dzięki za pomoc. Daję plusiki ;)

Zaproponuj taką opcję dla jakiegoś developera na forum L# to zobaczą co da się zrobić. Była taka opcja z tego co pamiętam ale tylko pod Karthusa[?] i chyba pod Ziggsa ale to pod poszczególny skrypt. Pipczało mi na pewno na RoyalZiggs, że typ ma low hp i mogłem "wymusić" wystrzelenie ulta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...