Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

aktulizacja sony xperia z2 z kk 4.4.2 do 4.4.4. ogromny minus, kilka małych plusów...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do cholery :|, właśnie zaktulizowalem swój fon, na początku byłem zadowolony, ale jak weszlem do aparatu i zobaczyłem to, tak się wściekłem...

O toż Barany z sony i google, popsuli mi aparat, ale nie do końca, wszystko działa...

Problem jest taki że aparat się ścina normalnie na aparacie jest około 20 fps, nie wiem czy przez to będzie robić gorsze zdjęcia, ale jak weszlem w tryb kamery to wszystko było ok, tak jak kiedyś, wiec wygląda na to ze zrobili to specjalnie -_-. Da się jakoś to naprawić nie cofajac aktualizacji, albo ktoś wie po co to zrobili?

@Edit dodam też ze właśnie sprawdziłem ze kamera przednia również działa normalnie

graphic.png
Opublikowano

Raczej nic z tym nie zrobisz, ewentualnie pobierz zamiennik aparatu z Google Play. Możesz też poczekać, do czasu aż Twój telefon dostanie Androida L, wtedy powinni to naprawić.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Raczej nic z tym nie zrobisz, ewentualnie pobierz zamiennik aparatu z Google Play. Możesz też poczekać, do czasu aż Twój telefon dostanie Androida L, wtedy powinni to naprawić.

Wydaje mi się ze nie da się tego naprawić, naprawić można coś co jest popsute, a to chyba zrobili specjalnie. Po za tym myślisz ze będzie nowa wersja androida na mój telefon??

Wersja 4.5 oczywiście

graphic.png
Opublikowano

Wydaje mi się ze nie da się tego naprawić, naprawić można coś co jest popsute, a to chyba zrobili specjalnie. Po za tym myślisz ze będzie nowa wersja androida na mój telefon??

Tak, będzie na 100%, sony potwierdziło. Poczekaj może do aktualizacji, bez roota i modyfikowania systemu nic byś nie zrobił.

Opublikowano

Tak, będzie na 100%, sony potwierdziło. Poczekaj może do aktualizacji, bez roota i modyfikowania systemu nic byś nie zrobił.

Wiadomo kiedy będzie? Bo kiedyś chwalilem się płynnością aparatu a teraz to du..

graphic.png
Opublikowano

Wiadomo kiedy będzie? Bo kiedyś chwalilem się płynnością aparatu a teraz to du..

Na początku 2015 roku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...