Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zajebisty RPG na android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam Inotia3, co prawda po angielsku, ale rozgrywkę łatwo ogarnąć (typowy rpg, przynieś zabij itp.) Część fabularna kończy się około 45lv (dojście do ostatniego bossa zajęło mi 2 dni grając po parę godzin, tyle że dokładnie wiedziałem co mam zrobić, co kupić, gdzie expić.) Są questy, dungeony itp. do 110lv. Pare różnych klas, trójka (ty i npc) w party. Jak mówiłem, typowe RPG.

Opublikowano

Polecam Inotia3, co prawda po angielsku, ale rozgrywkę łatwo ogarnąć (typowy rpg, przynieś zabij itp.) Część fabularna kończy się około 45lv (dojście do ostatniego bossa zajęło mi 2 dni grając po parę godzin, tyle że dokładnie wiedziałem co mam zrobić, co kupić, gdzie expić.) Są questy, dungeony itp. do 110lv. Pare różnych klas, trójka (ty i npc) w party. Jak mówiłem, typowe RPG.

Grałem ;)

Opublikowano

Gurk 2 i 3,całkiem ciekawa i niezwykle rozbudowana jeśli chodzi o mapę propozycja :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Zenonia 4 - nie polska, ale z*******a giera. Sa cheaty ew.

Kolega prosił na starszego androida, czyli pewnie jakieś 2.2, 2.3, więc 4 nie wejdzie. Ale tak to polecam Zenonie 1,2,3 :D

Opublikowano

Order & Chaos Online. Zayebista gra, coś w rodzaju metina na telefon. Jak sama nazwa mówi - jest tylko online. O 3 w nocy miasto może być zatłoczone, a przy bossie może kampić 5 osób ^^. Ogólnie są typowe questy, skrzyneczki do otwierania, turnieje, dungeony, różne rasy (ogr, mendel, człowiek itp.) i profesje (mag, archer, woj itp.) i wgl jest fajnie :) częste update i easter eggi z okazji świąt. Minusem jest to, że trzeba się rejestrować (za darmo), ale jest też opcja logowania przez fb. Drugim minusem jest waga - 1,73 GB

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...