Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak namowic tate na zmiane internetu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio pisalem sobie z kolega na temat zmiany internetu poniewaz bardzo lubie grac w gry online ale ten internet ktory mam teraz nie mozna nazwac internetem, jest to radiowka z tego co sie dowiedzialem tato placi 50zl/miesiac. Chcialbym kupic normalny internet do czterech komputerow i nie doplacac za wykorzystanie limitu czy cos w tym stylu. Z tego co sie dowiedzialem dobrym wyborem bylby internet w netii tylko jest jeden problem, tato nie chce podpisywac umowy bo boi sie ze go ktos na niej przejedzie. Dlatego pytam sie was jak namowic tate na zmiane internetu i jaki internet bylby dla mnie odpowiedni? Dziekuje.

Wynik testu:

http://www.speedtest.pl/test/96268977

Opublikowano

Na czym ma się przejechać, skoro firma ma pozytywne opinie i pewnie jakiś Twój znajomy ma go także. Niech przeczyta dobrze umowę, a go nie oszukają. 

Idą święta to go poproś, dodatkowo powiedz że ten Ci nie wystarcza lub jest nieodpowiedni.

Opublikowano

jezeli masz ojca skąpego to taki c**j nawet jak bedzie 5 zl drozej to nie zmieni mialem to samo do pełnoletności ;] j****y skąpiec teraz sie o to nie martwie placilem za radiowke 50 zl i ciagle mialem 1 mb zamiast 5 teraz mam lepszy net i place 70 zl bo taniej sie nie da. btw netia go nie oszuka to nie jest mozliwe nawet jak by byl upośledzony 

Opublikowano

Możesz po polsku?

Jak masz problemy ze zrozumieniem tekstu, polecam wrócić się do podstawówki.

A co do tematu  niby na co mieliby twojego Ojca naciągnąć.Netia jest dosyć znaną firmą,  więc nie wiem dlaczego Twojego tate mieliby oszukać, możesz mu pokazać opinie na temat tej firmy.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Z tego co wiem to za zerwanie starej umowy jest 500 zł kary, więc pewnie się tata nie zgodzi. Idz z nim do firmi i pogadaj z fachowcami przy nim i niech mu wytlumacza ze bedzie lepiej za mniej xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jak masz problemy ze zrozumieniem tekstu, polecam wrócić się do podstawówki.

problemy to ma autor z poprawnym pisaniem, geniuszu

@topic

jak twój ojciec to janusz i sie boi podpisywac umowy to nic nie zrobisz, dorosnij i sam sobie zaloz umowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...