Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie ma za to bana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz, z tego co mi wiadomo to za każdy rodzaj oszustwa jest ban. Poza tym ten program nie jest idealny (crashe, błędy itd.)

Poza tym nigdy nie wiesz czy ktoś nie kupił konta. Skoro tyle ludzi ciśnie na bolu i jeszcze nie złapało bana to możesz używać.

Jeśli ktoś Cię pod*ebie i będzie miał dowody to możesz się liczyć z konsekwencjami :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Wiesz, z tego co mi wiadomo to za każdy rodzaj oszustwa jest ban. Poza tym ten program nie jest idealny (crashe, błędy itd.)

Poza tym nigdy nie wiesz czy ktoś nie kupił konta. Skoro tyle ludzi ciśnie na bolu i jeszcze nie złapało bana to możesz używać.

Jeśli ktoś Cię pod*ebie i będzie miał dowody to możesz się liczyć z konsekwencjami :)

Pozdrawiam

Zaraz zaraz, co ma kupno konta do tego programu? Nie ma za to bana, niewykrywalne.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Zaraz zaraz, co ma kupno konta do tego programu? Nie ma za to bana, niewykrywalne.

To że zobaczenie, że grasz z kimś z diamentu może Ci gówno dać skoro mógł kupić konto. 

Czytaj ze zrozumieniem. Jeśli ktoś go zgłosi z dowodami to dostanie bana. Zgadując takiej sytuacji nie będzie...

Myśl człowieku. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...