Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Najcięższy Bohater do opanowania

Spociuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest według was najcięższy bohater, którego opanowanie przynosi bardzo pozytywne skutki?

Diss_Stream.png

Opublikowano

Według mnie każda postać jest ciężka :> Potrzeba kilkunastu, kilkadziesiąt gier przegranych daną postacią by opanować ja do perfekcji.

Opublikowano

Chronos, Serqet, Freya, Mercury, Scylla, Kali 

Co prawda nie wszystkie te postacie są trudne do opanowania lecz gdy już dojdziesz do perfekcji będziesz mógł nimi siać zamęt i zniszczenie :)

Opublikowano

Chronos, Serqet, Freya, Mercury, Scylla, Kali 

Co prawda nie wszystkie te postacie są trudne do opanowania lecz gdy już dojdziesz do perfekcji będziesz mógł nimi siać zamęt i zniszczenie :)

Merc? merc to bardzo łatwa postać !:P

Dla mnie trudny na początku był Tyr :D

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Serqet łatwa ;P. 1 gra 12/1/7 przyjemna mobilna postać. :)

Jaki tryb?

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Serqet łatwa ;P. 1 gra 12/1/7 przyjemna mobilna postać. :)

Jaki tryb?

Najpierw powinieneś zadać pytanie który lv, ale serio serqet nie jest wcale tak trudno opanować wystarczy dobry build i trochę praktyki

Swoje odpowiedzi do tematu uzasadniamy! 

Moderatorem nie jesteś, więc nie mów czy odpowiedzi mają być uzasadnione czy nie. 

To ty to napisz 

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Najpierw powinieneś zadać pytanie który lv, ale serio serqet nie jest wcale tak trudno opanować wystarczy dobry build i trochę praktyki

Swoje odpowiedzi do tematu uzasadniamy! 

Moderatorem nie jesteś, więc nie mów czy odpowiedzi mają być uzasadnione czy nie. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...