Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd w konsoli.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to błąd, związany z jakimś pluginem. Podaj tutaj, wszystkie swoje pluginy jakie masz wgrane na serwerze. W dodatku, zresetuj serwer może problem ustąpi ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

Jest to błąd, związany z jakimś pluginem. Podaj tutaj, wszystkie swoje pluginy jakie masz wgrane na serwerze. W dodatku, zresetuj serwer może problem ustąpi ;) Pozdrawiam.

bożesz... możesz przestać spamowac pod każdym problemem swoimi idiotycznymi spamami?

Wszędzie to samo, nawet jak temat nie był o bukkcie, to napisałeś że to wina pluginów...

Jprld... spamer i ... jednocześnie.

ogólnie błąd jest dość dziwny, związany z Netty (na pewno nie z żadnym pluginem...)

Spr zmienić port, zobacz czy to zadziała z wyłączonym antywirusem, pobierz jeszcze raz bukkita/spigota z spigot.pw i zobacz czy tamten build zaskoczy , spr odpalić na innym kompie, usuń wszystkie pliki po za silnikiem i startowym plikiem.

Zaktualizuj jave iii kończą mi sie pomysły, znalazłem w google kilka podobnych problemów i w żadnych nie było jasnej odpowiedzi niestety :D

1438614356923701010629.png

Opublikowano

Spróbowałem zmienić port to na spigot nic sie nierobiło

ale odpalałeś z tego spigota? jak tak to wklej wtedy co się pojawia.

Wtedy może dam rade sprawdzić co to powoduje, bo zerknę w kod i może to będzie dość zrozumiałe :P

I spr usunąć te wszystkie inne pliki i wyłączyć antywirusa czy cuś, one często coś blokują.

PS: tylko postaraj się wkleić cały error. tak by było wszo widać.

1438614356923701010629.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...