Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dogry-Jak przypomnieć kod do gry

Gość Zawadzki11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam takie pytanie,otóż zrobiłem te pkt. i wbiłem 2000pkt. i wymieniłem je do lola RP. po 3 dniach przysłali mi kod przeczytałem go lecz zrobiłem poźniej formata telefonu i nie ma śladu na moim telefonie,a czy można sprawdzić czy na stronie pokazuje twoje otrzymane sms?

http://screenshooter.net/100107106/raobwkb

Opublikowano

Jedyne co Ci pozostało to skontaktować się w tej sprawie z działem pomocy (http://d***y.pl/kontakt). Napisz do nich, że wymieniłeś punkty na bonus do gry ale SMS został usunięty i załącz zdjęcie na dowód. W dziale pomocy pisze tylko "Kod wysłany jest tylko i wyłącznie poprzez sms. Potrzebny jest do tego zweryfikowany numer." także pozostaje tylko się modlić o to, żeby pomogli. Dodam jeszcze jedną informację a mianowicie taką, że ja posiadam telefon w sieci PLAY i mam numer zarejestrowany na ich stronie. I kiedyś była taka możliwość, żeby przez stronę internetową PLAY przeglądać swoje wiadomości SMS ale na chwilę obecną nie wiem czy już takie coś istnieje czy nie. Zbiegłem trochę z tematu ale co tam... Trzeba wierzyć, że się uda! :)

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

64162916285590050566.png

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

| Assassin's Creed | Battlefield | Call of Duty | Counter-Strike | Grand Theft Auto | League of Legends | Minecraft | Need for Speed | i jeszcze więcej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...