Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Pobieranie

v1si

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Probuje pobrac warrocka ale jest to prawe niemozliwe gdyż szacowany czas jest 2h ... nie wiem czym jest to spowodowane :/ patrzylem jak inne pliki sie sciągja to jest w zakresie 1mb/s a tutaj ssie tak ze głowa mala... 

Opublikowano

Przeważnie 1,50 gb pobiera się około 2h, zależy jakiego masz neta. Ja mam 10mb/s i mi się pobiera w około 1 godzinę/ czasami w 1:30h.

To głównie zależy od "wagi" pliki. 

320551442138510845087.png
Opublikowano

Przeważnie 1,50 gb pobiera się około 2h, zależy jakiego masz neta. Ja mam 10mb/s i mi się pobiera w około 1 godzinę/ czasami w 1:30h.

To głównie zależy od "wagi" pliki. 

Dupa, dupa -.-

Jak inne pliki pobierają mu się z maksymalną prędkością łącza, to co ma waga pliku do prędkości pobierania?.. I nie ma "przeważnie".. W każdym przypadku to będzie zależało od prędkości łącza, stabilności, od modemu/routera, od przeglądarki i innych czynników.. I jeśli przy 10mb 1.5GB  pobiera Ci się godzinę to na prawdę warto się zastanowić czy wszystko w porządku z Twoim łączem :unsure:

Pobierasz z oficjalnej strony gry, czy z jakiegoś uploadu? W którym momencie masz te 2h? Przy aktualizacjach (w launcherze), czy przy pobieraniu przez przeglądarkę? Jeśli to drugie, to spróbuj jakiegoś menadżera pobierania (np. Internet Download Manager).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...