Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić wyciszony kanał i spacer oddzielający?

Sasuxex1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem specem od szukania, bo robie już to 40min i nadal główkuję.

Jak zrobić aby na danym channelu nie można bylo rozmawiać? Tzn jak w poczekalni ( wbija po wejsciu na ts na kanał i automatycznie jest sie wyciszonym )

I jak zrobić tą taką kreseczke która oddziela kanały od Siebie? Chodzi mi o coś w stylu: ____________________________________________

Opublikowano

1. Edit Channel > Needed Talk Power, ustaw na 555.

2. Z tego co pamiętam to było coś takiego: [cspacer1]____ (nazwa kanału, musisz stworzyć nowy, nie edytować stary).

Opublikowano

Jak zrobić aby na danym channelu nie można bylo rozmawiać? Tzn jak w poczekalni ( wbija po wejsciu na ts na kanał i automatycznie jest sie wyciszonym )

Musisz ustawić Needed Talk Power na danym kanale. PPM na kanał i wybierz "Edit Channel".

Następnie edytujesz needed.

tI0Dq22.png

I jak zrobić tą taką kreseczke która oddziela kanały od Siebie? Chodzi mi o coś w stylu: ____________________________________________

Jeśli chcesz zrobić to w tym stylu co napisałeś to tak:

[*spacer]_

Tylko pamiętaj że nie może być to subkanał.

Opublikowano

1.Proponuje po 1 zmniejszyć jakość głosu na jak najmniejszą, następnie ustawić Needed Talk Power ( PPM na dany channel -> Edit Channel -> Zakładka "Standard" ) zmień na jakąś dużą liczbę.

2.PPM na główny channel -> Crate Spacer

Jeżeli chcesz mieć taką kreskę z nieskończonością znaków piszesz "[*spacer1] =".

husaberg.jpg?ZqeVnO9mpJKUydndo4ZmaQ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...