Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InfectZ bypass/cheat

Gapzko669

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, czy ktoś posiada/zna może bypass lub działający cheat do emulatora InfectZ ? Bo nie wiem czy do tego emu są jakieś cheaty.

Opublikowano

Siemka, czy ktoś posiada/zna może bypass lub działający cheat do emulatora InfectZ ? Bo nie wiem czy do tego emu są jakieś cheaty.

Nie ma bypassa do tego emulatora (85% pewien ) a jeżeli ten emulator ma blocked keys  ''czyli jak nadusisz klawisz np home to wyłącza grę'' to musisz mieć bypass

Zły dział przy okazji

­

Opublikowano

Nie ma tam blocked keys, po prostu się nie injectuje cheat , więc myślałem, że to przez hackshield ewentualnie zły cheat/injector

Opublikowano

Nie ma tam blocked keys, po prostu się nie injectuje cheat , więc myślałem, że to przez hackshield ewentualnie zły cheat/injector

Aaa a jaki cheat/injector używasz

­

Opublikowano

Używam cheata , którego ty zaprezentowałeś ( tego do emu ) i Zedject ( extreme injector nie dziala wyskakuje jakis bug )

Opublikowano

Używam cheata , którego ty zaprezentowałeś ( tego do emu ) i Zedject ( extreme injector nie dziala wyskakuje jakis bug )

hmm i nic ? chyba ten cheat nie dziala na tym emu pisz pw pomogę

­

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

witam pisze w sprawie właśnie infect Z mam problem jest hack nowy niby :) http://www.unknowncheats.me/forum/iss-emulators/147813-infectz-hack-and-bypass.htmloto on ale jest problem robie jak on wszystko git jest bypass juz zainjectowany ale gry juz jestem na serwie próba injectowania cheata i wyskakuje minia exe przestalo dzialac niby jakos vpn jescze ale nie jestem dobry w te klocki można prosić was o pomoc ?

Opublikowano

witam pisze w sprawie właśnie infect Z mam problem jest hack nowy niby :) oto on ale jest problem robie jak on wszystko git jest bypass juz zainjectowany ale gry juz jestem na serwie próba injectowania cheata i wyskakuje minia exe przestalo dzialac niby jakos vpn jescze ale nie jestem dobry w te klocki można prosić was o pomoc ?

Po 1. Jak chegoś nwm to zrób temat nie odnawiaj starych tematów.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...