Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb Hardcore i dylemat

shuterxgame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Drogich Forumowiczów !

Zastanawiam się z wyborem odpowiedniej (a co najważniejsze - optymalnej) broni wyłącznie do gry w trybie hardcore. Żeby było ciekawiej to w grę wchodzą tylko pistolety maszynowe - inaczej zwane broniami typu SMG. Broń powinna być szybka i mieć rozrzut możliwy do opanowania, dlatego tak ważne jest dla mnie zrównoważenie jej parametrów. Co do techniki gry, to... to jest jak dupa. Każdy ma swoją, więc nie warto zaprzątać sobie tym głowy. Do wyboru są te oto perełki:

P90 - osoboście mój faworyt ze względu na dużą ilość pocisków w magazynku i świetny celownik po przybliżeniu PPM

MP5K

MP7A1

KRISS VECTOR

UMP-45

PP-2000

Pozostałymi broniami nie grałem, więc decyzję pozostawiam wam. Jeżeli ktoś chciałby podyskutować i/lub przedstawić mi inną ciekawą propozycję, istnieje możliwość kontaktu w grze pod nickiem: DivineSoldier

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak już masz coś brać, to ja polecam MP7A1, ew. Krissa ale on ma tylko 20 w magazynku.

MP7A1 dlatego że, 40 naboi w magazynku, szybkie przeładowanie, nie ma takiego rozrzutu jak P90, mniej zdradliwy celownik typu muszka - szczerbinka oraz jest bardziej precyzyjna, co na hardcorze sie liczy

PP-2000 nie jest jeszcze dostępny w grze. 

I wszystko jasne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...