Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY! UKRADL MI SKINY!

XinegO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ktos ukradl wszyskie moje skiny w csgo!

14kzvw630eoj_t.jpg

Wyglada to tak, jak by weszedl na moje konto, dodal oferte wymiany i je zaakceptowal.

Wszystkie skiny poszly sie je***.

Jak je odzyskac? Bardzo prosze o pomoc. Nie chce ich stracic  :(

Opublikowano

I tak tych itemów nie odzyskasz steam za to nie odpowiada, po prostu musiałeś mieć wirusa na kompie i prawdopodobnie nadal go masz.

Opublikowano

Po co mu radzisz pisać do supportu skoro i tak doskonale wiemy że to nic nie zmieni.  Bana nie dostanie bo nikt mu tego nie udowodni  bo jedyne co widać na ss to potwierdzoną wymianę, skinów nie oddadzą bo po 1. Nigdy nie oddają a po 2. Nie zrobią wyjątku dla 30 centów. 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Moze i nie ma za czym plakac, ale boje sie, ze jak w przyszlosci zdobede lepsze skiny to znow dojdzie do kradziezy i wtedy bedzie problem ;/

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ale gdy logujemy się z innego ip czy kompa to steam prosi o podanie kodu który jest wysyłany na skrzynkę pocztową więc ktoś musiał mu też maila wykraść

Opublikowano

Klikasz jakies gowna gdzie popadnie, potem tak masz.

Nie klikalem w zadnego linka. Nawet sie nie wymienialem.

Równie dobrze sprawdź prezenty 

Zrób skan kompa.

Jak ten ziomek cie zablokował lub coś to zmień hasło do steam , oraz do e-maila.

Sprawidzilem prezenty i pisze : Historia prezentow nie jest dostepna.

Skana kompa wlasnie zrobilem (antywirusem i SkyHunterem) Wyszukalo kilka niedociagniec ze strony rejestru i chyba jeden wirus (SamSs.exe), nie wiem co to za gowno ale to chyba o to chodzi.

Haslo do steam zmienilem, na emaila raczej mi sie nie wkradl, ani go nie zmienil, na wszelki wypadek zmienilem do niej haslo.

Opublikowano

Jedyna próba podjęcia odzyskania przedmiotów to zgłoszenie się do supportu, ale wątpię żeby Ci oni pomogli. Oni już tacy są, że maja wywalone jajca do góry, skoro nic nie robią z haxerami to i pewnie nic nie zrobią ze złodziejami i uznają to za troll.

Opublikowano

Mnie juz na tych przedmiotach nie za bardzo zalezy, ale boje sie ze w przyszlosci gdy bede posiadal drozsze skiny to je strace w taki sam sposob.

Mysle ze temat juz jest do zamkniecia. Support niestety nic nie zrobil.

Dziekuje wszystkim za jakakolwiek pomoc.

Pozdrawiam serdecznie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...