Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki typ serwera?

#KruQ.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam do was pytanie czy tworzyć serwer cheaty ON, easy hardcore, duży drop/exp? I czy w ogóle zagrali byście na takim serwerze? Proszę głosujcie tutaj: 

http://strawpoll.me/2942965

ponieważ jest to ogólna ankieta gdzie ją wszędzie rozsyłam etc.

Opublikowano

Według, mnie serwerów takich jak RPG/Hardcore jest bardzo mało ;) Fajnie, by było żebyś taki serwer stworzył :) Co do serwera, ''Cheaty ON'' to uwierz że takiego się nie opłaca robić serwera ponieważ, po prostu bezsens dużo osób odejdzie a nawet nie przyjdzie na serwer Pozdrawiam. 

/EDIT @Biter102 może dla ciebie jest dużo, jak dla mnie za mało widzę tylko same Survival serwery a kilka tylko Hardcore. 

Opublikowano

Według, mnie serwerów takich jak RPG/Hardcore jest bardzo mało ;) Fajnie, by było żebyś taki serwer stworzył :) Co do serwera, ''Cheaty ON'' to uwierz że takiego się nie opłaca robić serwera ponieważ, po prostu bezsens dużo osób odejdzie a nawet nie przyjdzie na serwer Pozdrawiam. 

Serwer Hardcore jest mało? Na prawdę?

Co 2 serwer który wychodzi to hardcore albo survival.

Opublikowano

a moze cos innego niz sv+gildie

moze jakis skyblock albo nwm?

Szukam ogarniętej ekipy posiadam  100 slotowy serwer +spawn więcej na priv C:

pozdrawiam XeNona i SrakaV8 ;)

Opublikowano

Jeżeli o chodzi o cheaty to byłby to pierwszy serwer z cheatami jaki znam. Może i miałby branie, ale byłby z lekka bezsensu.
Hardcorów i SV+ Gildie moim zdaniem jest zbyt wiele.
Moim zdaniem mógłbyś zrobić porządnego SkyBlocka.
Może nawet możesz połączyć SkyBlocka z trybem Hardcore. Kto wie może i byłoby ciekawie... ;)
Jest co raz to mniej serwerów Skyblock, a uwielbiam grę na takim typie serwerów, więc jestem za SkyBlockiem.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...