Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeniesienie konta

Meybey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie czy w nadchodzącym sezonie nr 5 będzie możliwe darmowe przeniesienie z tr na eune? Czy w poprzednich sezonach była taka opcja? Dzięki wielkie za odpowiedź ! <3

2wg4nlj.png

Opublikowano

Nie mam pewności czy to tak ale... Chyba pod koniec 2sezonu czy tam jakoś mogło sie za free przenieść na EUW z EUNE. Więc nie wiadomo.

Opublikowano

Nie mam pewności czy to tak ale... Chyba pod koniec 2sezonu czy tam jakoś mogło sie za free przenieść na EUW z EUNE. Więc nie wiadomo.

Wtedy można było bo.. bo wtedy był zjebany jakiś podział i min.. wielu niemców grało na eune, tak samo jak francuzów itp.. Więc były darmowe przejścia między serwerami.. Prawdopodobnie nie dadzą.. Bo ostatnio jak dawali to tylko jak otwierali serwery.. otworzyli turcję to dali darmowe przejście na tr.. otworzyli ruski serwer, dali opcje darmowego transferu na ru. 

Opublikowano

Wątpię, darmowy transfer na serwer turecki był z okazji otwarcia tego serwera, jednak być może będzie taka możliwość o ile grasz z polskiego adresu ip. 

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...