Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emulator

manri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, znacie może jakiś fajny Emu coś w stylu Doom MMO żeby grało dużo ludzi i dobry drop broni. Za każdą mądrą odpowiedź +

graphic.png

Opublikowano

LastDayMMO to syf, duzo graczy, ale nie wyjdziesz z respawna. A bez ekipy to juz nie zaczynaj nawet. Polecam FightZ.fr TYLKO PVP, na postaci masz 25k expa, robisz skille, w globalu masz po 150 DX, 30 Custon itd. itp, wchodzisz na mape PVP, ktora jest cos jak Campos troche wieksza i cisniesz PVP. Nie spotkalem cheatera.

Opublikowano

Polecam lastday, prawie nikt nie kampi na spawnie tera. Rzeczywiście bez ekipy tam jest ciężko, ale ja gram sam i daję radę. Nie spotkałem cheatera. Naprawde polecam. Drop magnumów z zombie i innych snipe tez ale rzadziej

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

I tu i tu, nawet na serwerach pvp nie kampią. Jeżelim a się wystarczająco dobrego kompa żeby wejść z protą i jeszcze gdzieś pójść to nie widzę problemu. Mam słąbego kompa. Na serwerze pvp byłem z 50 razy i jeszcze nie widziałem kampiącej grupki, czasami jedna osoba która się obok mnie zrespiła

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Rozumiem, pobrałem last ale nie odpala mi się, nie wiem o co chodzi więc spróbuję z tym fightz.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...