Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lg l9 Ekran się nie włącza po uruchomieniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z lg l9 a dokładniej mówiąc chodzi o to, że podczas uruchomienia tel. wyświetla się logo Lg lecz po tym pojawia się podświetlony czarny ekran telefon stoi w miejscu i nie chce nic zrobić dalej. Próbowałem już power+vol.- + back to home(nie wiem jak się nazywa ten guzik :P) lecz nie pomaga proszę o szybką pomoc gdyż potrzebuje pilnie telefonu. 

@edit: 

Dodam, że próbowałem pobrać aplikacjie nie kontatybilna stosowałem się do tego poradnika i pomyliłem się w pisywaniu w bulid.prop nazwy urządzenia wpisująć Gt-l9300 zamiast Gt-i9300  link do poradnika : http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-sciagac-z-google-play-aplikacje-niezgodne-z-naszym-telefonem

world-of-tanks-logo.jpg

Opublikowano

Urządzenie w ogóle nie reaguje na Hard Reset? Jesteś pewny, że zrobiłeś to poprawnie? Wszystkie przyciski fizyczne miałeś sprawne? Kiedyś miałem w rękach Nokie 610 zablokowaną i w ogóle się nie dało wykonać HR, nie reagował, a jak się okazało jeden z przycisków głośności nie działał poprawnie. I ostatnie pytanie, czy komputer widzi telefon po podłączeniu? 

motorhead01.png

Opublikowano

Dobrze by było, gdybyś sflashował ponownie system. Poszukaj sobie poradników w internecie.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Wszystkie przyciski fizyczne działały i działają  jak należy po podłączeniu telefonu do komputera tylko ładuje nie wyświetla jego obecności. Sflashował? nie bardzo rozumiem o co chodzi . Kolega z którym rozmawiałem powiedział, że to tzw. brick co wy o tym sądzicie ??

@edit:

czy ten poradnik jest mi w stanie pomóc? 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2085344

world-of-tanks-logo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...