Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik IPB / programista gotowy do pomocy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Witam,

oferuję siebie jako Technika, bądź programistę zarówno strony (itemshop, portal) jak i forum.

Nie lubię dodawać grafik do podań, ponieważ wydaje mi się, że są zbędne.

Krótko o mnie:

Mam na imię Michał, aktualnie przeżyłem już 18 lat. Chodzę do Liceum Ogólnokształcącego na profil strażacki ( o.O), lecz w wolnym czasie oprócz dziewczyny lubię ( i jest to moje hobby oraz pasja) programować strony, pisać rozszerzenia do forum etc. Ogólnie uważam się za osobę charyzmatyczną, kulturalną i w miarę możliwości spokojną. Jestem także uśmiechnięty, zawsze pomogę w potrzebie, oraz z reguły jestem osiągalny 24 godziny na dobę ( nie siedzę tyle przed komputerem! Po wezwaniu w max. 15 min. odpiszę ew. pomogę).

Oferuję wiele, lecz tutaj wymieniłem te najistotniejsze z umiejętności:

• Jestem developerem dodatków / rozszerzeń / aplikacji na stronie IPSBeyond.pl ( link podaję dla zainteresowanych).
  • 100% znajomość silnika IP.Board ( potocznie zwane IPB).
  • Możliwość i umiejętność tworzenia własnych styli pod to forum jak i pisania autorskich rozszerzeń / aplikacji.
  • Znajomość języków takich jak: PHP ( oop także -> framework Symfony2), MySQL, SQL, HTML5 ( bootstrap Twitter), JS, JQ oraz CSS3.
  • Elastyczny czas pracy -> jestem w różnych porach dnia i nocy, lecz po wezwaniu w max. 15-20 min wstawiam się na wezwanie.
  • Dużo czasu wolnego, oraz duże chęci wraz z umiejętnościami.

Potwierdzenia i doświadczenia programistyczne:

• Zakodowanie stylu na forum i stronę główną serwisu DayZ.pl
  • Funkcja technika ( 2 lata) na serwerownii CS-FragMania.pl
  • Funkcja technika na stronie Denmed.co.uk <- Technik PrestaShop
  • Rozszerzenia i ilość ich pobrań w witrynie IPSbeyond.pl
  • Uzyskanie certyfikatu programisty frameworka Symfony2 -> symfonylab.pl

Jeśli będzie taka potrzeba, podam więcej swoich danych, osiągnięć jak i doświadczeń.

Kontakt:

Preferuję kontakt poprzez:

• Gadu-Gadu -> 35850475
  • TeamSpeak ->  EferenTM
  • Email -> [email protected]
  • Witryna -> kontakt.dayz.pl
  • PW -> mpcforum.pl

@@Ricco˜ - Dziękuję,

@@fridej - Dziękuję,

@ - Dziękuję,

@@Developer Aris - Dziękuję,

@@Alkatras.eu - Dziękuję,

wE1yDhT.png

Opublikowano

"Nie lubię dodawać grafik do podań, ponieważ wydaje mi się, że są zbędne." - ale i tak powiem, że udało Ci się stworzyć bardzo estetyczne ogłoszenie. 

Ogółem widać, że jestem profesjonalistą, gdyż sama treść to ukazuje. Zapewne masz wiele umiejętności i znasz się na IPB.

Masz bardzo wiele umiejętności i życzę Ci, abyś je dobrze wykorzystał - i oczywiście, abyś znalazł dobry, i warty Ciebie zespół. 

Życzę powodzenia i pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...