Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie można kupić tanie skiny

SirPrimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie stronke gdzieś gdzie można kupić tanio skiny sms/psc? Na allegro są straszliwie tanie (1 skin=1zł) tyle że przez PayU ;x

Opublikowano

skinyzasms.pl również polecam :). Odpowiedzialny za nią jest Milioner z CS GO. 2 dni temu dla testu chciałem sprawdzić czy strona to fake i ku mojemu zdziwieniu wszystko doszło tak jak miało. 

Ss na potwierdzenie: http://zapodaj.net/c71a49afc4c80.png.html

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

skinyzasms.pl również polecam :). Odpowiedzialny za nią jest Milioner z CS GO. 2 dni temu dla testu chciałem sprawdzić czy strona to fake i ku mojemu zdziwieniu wszystko doszło tak jak miało. 

Ss na potwierdzenie: http://zapodaj.net/c71a49afc4c80.png.html

Oni mają boty za losowe skiny ... ich jest kilku tak więc nie tylko on jest założycielem :)

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

Co do allegro, to jest fake. Kwota wydana na skiny na pewno nie zwróci się w skinach nawet w małym stopniu. Załóż sobie PayPala, doładuj go przez PSC i doładuj portfel steam i tam szalej ze skinami, najlepiej ;)

@SirPrimo A nie? Ja myślałem, że się da ;)

Opublikowano

Co do allegro, to jest fake. Kwota wydana na skiny na pewno nie zwróci się w skinach nawet w małym stopniu. Załóż sobie PayPala, doładuj go przez PSC i doładuj portfel steam i tam szalej ze skinami, najlepiej ;)

Wat? Paypal przez PSC? Da się tak w ogóle? xD

Opublikowano

Oni mają boty za losowe skiny ... ich jest kilku tak więc nie tylko on jest założycielem :)

Ale ja nie kupiłem "losowego skina" :)

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Ja na odwrót, nie polecam żadnych stronek.

Kup PSC 30/50 zł i doładuj steama, kup na rynku, może i odprowadzisz podatek ale ceny SMS za klucz to 30 zł, a w sklepie cs'a / rynku max 8 zł.

• 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...