Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<reklama
<reklama

<reklama
<reklama

<reklama
<reklama

<reklama
<reklama

<reklama
<reklama

<reklama
<reklama

<reklama

<reklama
<reklama

<reklama

<reklama

easyhard.png

START TERAZ

IP:  lub mc.napieprzamy.pl

TS:

Usunięto - iVenoom.

Sloty: 200

administracja.png

[Wlasciciel & Technik]: ZenezPL1

[Wlasciciel & Technik]: Fusherka

[YouTuber] Jok3Stars

[YouTuber] Danq

[YouTuber] Kiper

ciekawostki.png

Posiadamy takze Plugin na Gildie.

Brak lagow.

Wysoka ilosc Graczy.

Bardzo doswiadczona oraz dorosla Administracja.

komendy.png

[GILDIE]

komendy2.png

[TAB]

Usunięto - iVenoom.

[Rekrutacja]
Nick:
Lat:

Dlaczego ty?

Grałeś już na serwerze?

Premium tak/nie:
Posiadasz Ts3? tak/nie

Podania piszemy w komentarzach 

@EFCEBE

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[Rekrutacja]

Nick:

TreektusPL

Lat:

14

Dlaczego ty?

Ponieważ znam większość komend Admina, znam parę ciekawych pluginów.

Grałeś już na serwerze?

Oczywiście, że tak. Na serwerze gram od już ponad roku

Premium:

Nie

Ts3:

Tak

Elo :P

Opublikowano

[Rekrutacja]

Nick:

TreektusPL

Lat:

14

Dlaczego ty?

Ponieważ znam większość komend Admina, znam parę ciekawych pluginów.

Grałeś już na serwerze?

Oczywiście, że tak. Na serwerze gram od już ponad roku

Premium:

Nie

Ts3:

Tak

A jeśli mogę  zapytać czy byłeś już gdzieś Administratorem na Serwerze?:) czy masz jakieś wady np: pracować w współpracy czy coś w tym stylu ?:) Pozdrawiam.

Opublikowano

No nieźle . Pierwsza od dłuższego czasu prezentacja nie robiona z generatora i serwer  który nie ma 10 slotów bo administratora nie stać na maszyne. Na serwerze grałem i mogę jak najbardziej polecić . 

BTW: Podania muszą być w kom czy na pw też są uwzględniane ? 

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

No nieźle . Pierwsza od dłuższego czasu prezentacja nie robiona z generatora i serwer 10 slotowy. Na serwerze grałem i mogę jak najbardziej polecić . 

PS: Podania muszą być w kom czy na pw też są uwzględniane ? 

Dziękuje za takie ciepłe słowa skierowane do nas czyli Administracji że podoba się prezentacja to zasługa naszego utalentowanego grafika @efcebe 

I Zapraszamy na Start: ) A Bardzo bym Prosił byś dał jednak Podanie w Kom bym widział wszystko co i jak bo by mi się jeszcze pomyliły w prywatnych wiadomościach :) Pozdrawiam.

UPDATE !

Dodano Lepsze Informacje po wpisanu komendy /surowce wyświetli nam się o to takie cos na najechanie na dana rzecz wyświetla nam % dropu

93625279746356511386.png

Pozdrawiam

;p

Opublikowano

A jeśli mogę  zapytać czy byłeś już gdzieś Administratorem na Serwerze? :) czy masz jakieś wady np: pracować w współpracy czy coś w tym stylu ? :) Pozdrawiam.

Byłem z 3 razy Adminem, posiadałem 2 swoje własne serwery i byłem Adminem na innym sporym serwerze, który jeszcze istnieje. 

Elo :P

Opublikowano

Znam osobiscie wlasciciela servera i moge stwierdzic ze server bedzie swietny!! Zagram :P

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Grafika skopiowana z prezentacji serwera Easyhard.net. Temat zostaje zgłoszony. Nie warto grać na serwerze gdzie właścicielem jest Fusherka. Pseudo hacker bonzo z Komarem. Kompletne zero co on reprezentuje.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Grafika skopiowana z prezentacji serwera Easyhard.net. Temat zostaje zgłoszony. Nie warto grać na serwerze gdzie właścicielem jest Fusherka. Pseudo hacker bonzo z Komarem. Kompletne zero co on reprezentuje.

co do grafiki " Easyhard.net." nie widzisz ze jej juz nie ma .. i mam pozwolenie -.- a co do Fusherki to co on ma do Ch**a związane serwerem?... -.-

Opublikowano

Grafika mojego Autorstwa EFCEBE

ps. Zaraz bedzie zmieniana

MQpg.png

Opublikowano

Znasz kogoś takiego jak KoMaR1911? To taki człowiek który cieszy się na widok niezabezpieczonego serwera. Fusherka to jest jego ,,znajomy/kolega" z którym niczym KoMaR serwery. Radzę Ci nie tworzyć z nim żadnego projektu, nie wszystko widać o nim wiesz. Powinneś sobie znaleźć kogoś bardziej dojrzałego :]

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Znasz kogoś takiego jak KoMaR1911? To taki człowiek który cieszy się na widok niezabezpieczonego serwera. Fusherka to jest jego ,,znajomy/kolega" z którym niczym KoMaR serwery. Radzę Ci nie tworzyć z nim żadnego projektu, nie wszystko widać o nim wiesz. Powinneś sobie znaleźć kogoś bardziej dojrzałego :]

Jesli chodzi o Komara to takze nasz znajomy :) Fusherka to osoba ktora nie robi z nami servera aby go zniszczyc, wspolpracujemy juz od paru dobrych lat.

MQpg.png

Opublikowano

Czepialski ja..

Dzień dobry, no jak mówiłem, Zenez - Schizofrenik który myśli chyba nadal: że jest administratorem na ovh, a jego domeny to jakieś mc-pro..... - Wiem to z jednego dobrego źródła.

Serwer jak serwer, nic autorskiego - no może skrypty, gildie to Tirexy z internetu albo kupione, jakiś drop napisany  w skript.

Nasz Serwer posiada Autorskie Sektory.

- O już jestem ciekawy jakie sektory, zapewne idzie się i trzeba kliknąć [warp sektor2] tak?

Wysoka ilosc Graczy.

- Czyli jaka? 1000,2000, czy 20,30,40 ? Możecie konkurować z serwerami typu: mc**,skakaf,xcr ?

#Pozdrawiam

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Czepialski ja..

Dzień dobry, no jak mówiłem, Zenez - Schizofrenik który myśli chyba nadal: że jest administratorem na ovh, a jego domeny to jakieś mc-pro..... - Wiem to z jednego dobrego źródła.

Serwer jak serwer, nic autorskiego - no może skrypty, gildie to Tirexy z internetu albo kupione, jakiś drop napisany  w skript.

- O już jestem ciekawy jakie sektory, zapewne idzie się i trzeba kliknąć [warp sektor2] tak?

Wysoka ilosc Graczy.

- Czyli jaka? 1000,2000, czy 20,30,40 ? Możecie konkurować z serwerami typu: mc**,skakaf,xcr ?

#Pozdrawiam

Autorskie sa pluginy i się czepiasz ;) tyle w temacie zrób swój serwer i Pluginy  to wtedy pogadamy Pozdrawiam.

Opublikowano

Czepialski ja..

Wysoka ilosc Graczy.

#Pozdrawiam

Autorskie jest prawie wszystko, nie masz dostepu do ftp to nie oceniaj.

MQpg.png

Opublikowano

Autorskie sa pluginy i się czepiasz ;) tyle w temacie zrób swój serwer i Pluginy  to wtedy pogadamy Pozdrawiam.

Autorskie pluginy są? - proszę o pokazanie mi jakis screenshotów, lub coś..

"zrób swój serwer i pluginy" - robienie serwera min kruft to chyba najgorsze g*wno jakie mogło być, nie zarobisz na tym czymś 10000 zł, no może jak defabri 5000 zł z początku edycji i na kredyt mac coś tam, czekam na ss..

#Pozdrawiam

Autorskie jest prawie wszystko, nie masz dostepu do ftp to nie oceniaj.

Nie mam "dostępu" do ftp - popraw się dorosły człowieku, moim zdaniem nic nie ma autorskiego..

#Pozdrawiam 

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Autorskie pluginy są? - proszę o pokazanie mi jakis screenshotów, lub coś..

"zrób swój serwer i pluginy" - robienie serwera min kruft to chyba najgorsze g*wno jakie mogło być, nie zarobisz na tym czymś 10000 zł, no może jak defabri 5000 zł z początku edycji i na kredyt mac coś tam, czekam na ss..

#Pozdrawiam

Nie mam "dostępu" do ftp - popraw się dorosły człowieku, moim zdaniem nic nie ma autorskiego..

#Pozdrawiam 

Jesli chodzi ci o ortografie to nie posiadam Polskiej klawiatury, I zaraz dostaniesz ss

Ps. Nie stawiamy servera dla pieniedzy a dla graczy

EDIT: czego mam ci wyslac ss dokladnie :)

MQpg.png

Opublikowano

Jesli chodzi ci o ortografie to nie posiadam Polskiej klawiatury, I zaraz dostaniesz ss

Ps. Nie stawiamy servera dla pieniedzy a dla graczy

EDIT: czego mam ci wyslac ss dokladnie :)

Ssy: Komend gildii wszystkich, ranking czyli jak napiszesz /gracz - /ranking, chat gdy zabijesz gracza, tab./pl

dziękuję.

Opublikowano

[Rekrutacja]
Nick:Fabian
Lat:16
Dlaczego ty?Znam mase komend podstawowych i zaawansowanych
Grałeś już na serwerze?Zamierzam zagrac
Premium tak/nie: Tak i Nie Mam premke ale nie kożystam
Posiadasz Ts3? nie

76561198081948961.png

Opublikowano

[Rekrutacja]

Nick:Fabian

Lat:16

Dlaczego ty?Znam mase komend podstawowych i zaawansowanych

Grałeś już na serwerze?Zamierzam zagrac

Premium tak/nie: Tak i Nie Mam premke ale nie kożystam

Posiadasz Ts3? nie

Dodaj, że na każdym serwerze szukasz admina.

17900102327122306253.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...