Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

658111415306469865311.png

╔═════════════════════╗

HISTORIA

╚═════════════════════╝

2Game - Powstały na początku roku 2014

Traktowany na samym początku jako serwer klanowy.

Po wielu przejściach jak ddosy,porachunki administracji

nadszedł czas zaczątku czegoś nowego na Polskiej scenie serwerów TS

Ruszamy z nastawieniem nie na ilość, lecz na jakość.

Nasze próby reprezentacji serwera na jak najwyższym poziomie

przynoszą co raz więcej zadowolonych użytkowników.

Trudno uwierzyć ? Wbij i przekonaj się na własnej skórze  :)

╔═════════════════════╗

OFERUJEMY

╚═════════════════════╝

- 128 Slotów

- Niskie Pingi

- Szybki Support

- Bot Muzyczny 24/7

- Darmowe Kanały prywatne

Profesjonalną Administracje

- Posiadamy ogromną bazę rang gier

-  Darmowe Kanały premium dla grup +10 osób

╔═════════════════════╗

REKRUTACJA ON

╚═════════════════════╝

Jeśli jesteś osobą;

- Pogodną

- Rzetelną

- Komunikatywną

- Godną Zaufania

Wbij na Nasz serwer

Daj się poznać !

A może ty dołączysz do Ekipy 2Game

╔═════════════════════╗

ADRES SERWERA

╚═════════════════════╝

2Game.pl

╔═════════════════════╗

KONTAKT

╚═════════════════════╝

════════════════════════

tech.png

DjKuter

Kontakt GG: 3553616

════════════════════════

q.png

KojakDegustator

Kontakt GG: 10345832

════════════════════════

Opublikowano

Skoro tak to zrób update ts do wersji 3.0.11.1 ;)

Skoro jesteście przekonani, że licencja jest crackowana, napiszcie do supportu teamspeak.com i się okaże...

Co do ts'a jest fajny, lecz minus to muzyka na wejściu :/

Opublikowano

Skoro jesteście przekonani, że licencja jest crackowana, napiszcie do supportu teamspeak.com i się okaże...

Co do ts'a jest fajny, lecz minus to muzyka na wejściu :/

Możesz rozwinąć temat muzyki ? Jesteśmy otwarci na wszystko co mówią nam użytkownicy :)

Opublikowano

Możesz rozwinąć temat muzyki ? Jesteśmy otwarci na wszystko co mówią nam użytkownicy :)

Chodzi o to, że jeżeli wchodzę na serwer to na powitalni jest bot  muzyczny i a ja strasznie tego nie lubię, gdy wchodzę a tam bam, leci muzyczka ;d.

Wolę jak administracja bota stawia na jamiś kanale muzycznym etc. ;d

Opublikowano

Skoro tak to zrób update ts do wersji 3.0.11.1 ;)

Aktualizacje zrobię jak pozwoli mi na to liczba użytkowników :)

Jednakże by zbić twoją pewność siebie co do licencji proszę oto potwierdzenie zapłaty za 128 slotów ; 

dsdsdpng_wpsraqx.png

Chodzi o to, że jeżeli wchodzę na serwer to na powitalni jest bot  muzyczny i a ja strasznie tego nie lubię, gdy wchodzę a tam bam, leci muzyczka ;d.

Wolę jak administracja bota stawia na jamiś kanale muzycznym etc. ;d

Bot został przeniesiony na osobny kanał :) Dziękujemy za uwagę co do serwera. 

Nowicjusz
Opublikowano

nono przyznam szczerze że TS ładnie śmiga, żadnych ścinek ni nic. teraz tylko mieć czas żeby gadać, a w tych czasach o niego ciężko.. ;)

Opublikowano

Serwer mogę w 100% polecić, fajna atmosfera można normalnie pogadać z administracją nie ma trolli dość dużo ciekawych ikonek, brakuje tylko kanałów eventowych etc. ;d

Opublikowano

Fajnie się zapowiada! <3

+ Lista gier jako kanały publiczne

+ Duzo osób powyżej 16+ (z tego co widzę nawet 25)

+ Estetycznie całkiem całkiem ;)

+ Całkiem sympatyczna Administracja

- Widze, że posiadacie kilka botów muzycznych takich jak dubstep, rap lub radio party...brakuję mi kanału rock ;-)

- Mało czytelne okno użytkownika. Gdy klikniemy na danego użytkownika,  przerwy jakie zostały zastosowane między rangami trochę "gubią" nasz wzrok.(kobiece poczucie estetyki... ^_^

- Za mały opis na wstępie tylko "Welcome to .....", czasem podstawowe informacje lub podanie chociażby strony internetowej czy fb pomagają w reklamie, bądź chociaż wzmianka (Napisz swoją opinie na mpc etc.)

Mam nadzieję, że konstruktywna krytyka zostanie przyjęta całkiem normalnie :)

Opublikowano

Fajnie się zapowiada! <3

- Widze, że posiadacie kilka botów muzycznych takich jak dubstep, rap lub radio party...brakuję mi kanału rock ;-)

- Mało czytelne okno użytkownika. Gdy klikniemy na danego użytkownika,  przerwy jakie zostały zastosowane między rangami trochę "gubią" nasz wzrok.(kobiece poczucie estetyki... ^_^

- Za mały opis na wstępie tylko "Welcome to .....", czasem podstawowe informacje lub podanie chociażby strony internetowej czy fb pomagają w reklamie, bądź chociaż wzmianka (Napisz swoją opinie na mpc etc.)

@Tyśka co do muzyki radio Rock już działa :) Jeżeli jeszcze jakieś to proszę pisać :P

Na resztę trzeba czekać aż administracja odpisze, co do przedziałek rangowych, to i mi się to nie podoba, lecz niestety nie jestem adminem i nie mogę tego zmienić ;p. Pogadam później z technikiem może coś zmieni :)

Opublikowano

Fajnie się zapowiada! <3

Dziękujemy za + oraz  .

- Radioparty zostało podmienione radiem RMF ROCK :) 

- Pracuje nad tym by było to czytelne

- To startowego opisu został dodany adres fanpage ts, za kilka dni dodam też adres naszej stronki która jest pod czas prac :)

Dzięki jeszcze raz ! :)

Staramy się by 2Game stało się miejscem spotkania graczy z graczami dlatego też głównie stawiamy na kanały związane z grami jako publiczne. 

| Technik DjKuter

Opublikowano

Niestety serwer 2Game.pl został wyłączony z powodów technicznych ~ potwierdzone informacje z oficjalnego fanpage oraz z rozmowy z właścicielem serwera.
Możliwe, że serwer powróci za jakiś czas na Polską arenę teamspeak3, na lepszej maszynie oraz jeszcze bardziej dopracowany niż był dotychczas!

Jeżeli moderator chce może zamknąć temat.

Post ma na celu poinformowanie użytkowników owego serwera, o sytuacjach jakie wydarzyły się na serwerze! Przepraszamy za utrudnienia!

Nie byłem administratorem serwera po prostu informuję użytkowników forum o sytuacji jaka się wydarzyła!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...