Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] charlie120

old_kwiatosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznijmy od tego że słowa "Zresztą niektórzy Cię pamiętają mks więc ddosy będziecie mieli ładne a nawet piękne  :)" nie są grozbą tylko informacją że mks ma wrogów którzy chcą doprowadzić do upadku serwera :> Jeżeli miałbym już grozić to zapewne byłoby to coś takiego: "Czekajcie na ddosy odemnie",  czy coś w tym stylu. Zresztą nie napisałem tam że ja będę ddosował więc dlaczego dostałem perma bo napisałem że będą mieli ddosy ? wtf ? Zresztą ja mksowi życzę tego samego co on robił z innymi serwerami.

Opublikowano

Tak sobie o Tobie pomyślałem:

"Użytkownik widać, że ma pojęcie o jakiej sile ataki będą na serwer pisząc "ładne, a nawet piękne". Dowodzi to, że, albo ma coś z nimi wspólnego, albo dobrze wie kto je wykonuje."

Opublikowano

Przyjmijmy że wiem co nie co o atakach ddos i co z tego jeżeli nie przyznałem się że to ja atakuję lub płacę za ataki ? Mogłem na przykład usłyszeć na tsie co nie co o planowanych ddosach. Za słowa ładne a nawet piękne jest ban o.O ? Zresztą ja stwierdziłem tylko jak to będzie na starcie serwera :) Tak samo jakbym napisał uważajcie na ddosy bo mogą być duże też za to bym dostał perma ?

Opublikowano

Twoje słowa są dwuznaczne, można je potraktować jako zagrożenie lub na odwrót.

Ataki DDoS to największe zagrożenie dla serwerów prywatnych, także następnym razem staraj się dokładniej określić o co Tobie chodzi.

Unban.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...