Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter Strike: Global Offensive Perfect Triggerbot.

2k5

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Jest niewykrywalne - jak sam widzisz też się na tym bawiłem, a skiny za trochę $ mam. I nadal na tym gram, bo na matchmakingu to masakra jest jak szybko awansowałem z tym i jak się przyjemnie gra.

#edit: Sorka za jakość video, ale coś mi programik nie puszczał większej, ale widać działanie ogólnie. :D

Odkrywca
Opublikowano

To jest hack, grozi banem VAC czyli permanentną blokadą na gry multiplayer i wymiane.

@Rocky. Hack zawsze grozi, jednak narazie działa. Potwierdzone info. :) Dam znać jak będzie wykrywalny.

@JednoOkiDzon całkiem ciekawie działający AimBot. Jestem ciekaw co VAC na to.

@Dyzson Na chwilę obecną nic, działa świetnie. To nie AB tylko TriggerBot, jest tylko AimAssist lekkie więc legit 100%.

A co to ten triggerbot tak wgl? :D

//Edit: Nie działa

Działa.

Opublikowano

Nie polecam takie gównixy tego typu jak było np w cs 1,6 HLR Leis i inne są szybko banowane...

A potem płaczecie , że straciliście konto gdzie mieliście kose-skiny ...

Odkrywca
Opublikowano

Nie polecam takie gównixy tego typu jak było np w cs 1,6 HLR Leis i inne są szybko banowane...

A potem płaczecie , że straciliście konto gdzie mieliście kose-skiny ...

HLR Leis? A co ma jedno do drugiego? Był MPH Leis. Poza tym ten o którym piszesz był UD przez 6 lat. Chyba troszke jesteś spóźniony albo za krótko grasz  w CS. ;>

Hack od mekeleka - jednego obok organera z najbardziej utalentowanych programistów haxów

Odkrywca
Opublikowano

@shakalagupagu Hmmm, to nie wiem jeszcze co możesz zaktualizować, może directx? Jak nie to sam nie mam pojęcia.

PS. Grę odpalam w oknie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...