Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mody a fps

Szokron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jak większość z nas jestem uzależniony od modów lecz niestety jak zauważyłem z modami moje fps są w przedziale od 20 do 45 fps gdy ich nie mam stoją około na 70fps i nie skaczą i tu jest moje pytanie podam kilka modów które są mi niezbędne do życia i powiecie mi czy one będą mi coś zamulać a jak tak to jak bardzo:

- podstawa xvm staty graczy i minimapa z ostatnią lokalizacją czołgów

- dmg panel

- celownik + zum 30x

Nie chce więcej żeby sobie wota nie zamulić czy z tymi modami będę czuć wielką różnice?

Ps: jak jeszcze ktoś mi znajdzie zum 30x i takiego xvm samego bez jakiś paczek to może liczyć na duże Lubie to! ^_^

Opublikowano

XVM. W gruncie rzecz biorac jest to nie potrzebny mod, od ktorego kazdy sie uzaleznil

Opublikowano

kurde tak też myślałem i tak jak mówisz jestem uzależniony od xvm bo zawsze ma się świadomość czy gra się z pomidorami czy ogarniętymi osobami 8(

Do zamknięcia

Opublikowano

A mnie wkurza jak ktoś wyzywa od pomidorów albo ketchupów,  

a XVM pokazuje ogólne statystyki. gdzie wyniki są gorsze, mógłby pokazywać z ostatnich 7 dni.

Jak gram to często widzę jak czerwony gracz zrobi więcej w bitwie niż czasem fioletowy lub zielony, albo zieloni cisną w plutonie nie miną 2 minuty i już leżą.

Fioletowy gracz gra tak,  kampi do połowy gry z 2 końca mapy, przeciwnicy są osłabieni to dopiero zaczyna grać. Jak by każdy ich taktykę przejął to by nikt z bazy nie ruszył.

Opublikowano

Zgodzę się z tobą jest tak czasami lecz to nie jest norma zwracaj uwagę także ile taki pomidor ma bitew bo jak ma załóżmy 7k bitew i jest czerwony to albo jest nie ogarem i możesz sobie pozwolić z nim na więcej lub ma słaby internet i także możesz się z nim wtedy pobawić a pomidory czasami zrobią więcej niż fioletowy z tego względu że fioletowy nie pojedzie na pałę tylko bd grac bardziej ostrożnie a jak taki pomidor wyjedzie w takim is3 i inne pomidory nie będą wstanie go przebić bo nie znają się do końca na weakspotach to potem pomidor ma lepszą bitwę od fioletowego gracze bo zagrał totalnego rusha a dla takiego fioletowego zostają wtedy tylko ogryzki i gracz może być nawet różowy ale szansa na to że wygra on grę solo wynosi 0,0001%

Opublikowano

Zgodzę się z tobą jest tak czasami lecz to nie jest norma zwracaj uwagę także ile taki pomidor ma bitew bo jak ma załóżmy 7k bitew i jest czerwony to albo jest nie ogarem i możesz sobie pozwolić z nim na więcej lub ma słaby internet i także możesz się z nim wtedy pobawić a pomidory czasami zrobią więcej niż fioletowy z tego względu że fioletowy nie pojedzie na pałę tylko bd grac bardziej ostrożnie a jak taki pomidor wyjedzie w takim is3 i inne pomidory nie będą wstanie go przebić bo nie znają się do końca na weakspotach to potem pomidor ma lepszą bitwę od fioletowego gracze bo zagrał totalnego rusha a dla takiego fioletowego zostają wtedy tylko ogryzki i gracz może być nawet różowy ale szansa na to że wygra on grę solo wynosi 0,0001%

Zgadzam się  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...