Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

domain97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po zakupie nowego internetu został mi niepotrzebny modem i router. Co się okazało przy odłączeniu ich od sieci, to że oby dwa to routery...

Teraz mam problem. Chodzi o to że miałem internet radiowy, więc urządzenie zwane router'em było podpięte do anteny koncentrykiem i myślałem że to modem... Do niego był podłączony jeszcze router, który rozsyłał Wi-Fi po domu. Przy demontażu zorientowałem się że ma on odkręcaną antenkę, która pasuje również do pseudo modemu. I teraz nie wiem jak to sprzedać, ponieważ mam 1 antenkę na 2 routery, a nikt raczej nie kupi routera, do którego można podłączyć komputer tylko za pomocą skrętki.

Oczekuję na propozycję jak mogę zrobić z niego pożytek, aby ktoś właśnie takiego potrzebował. Jako zestaw, lub osobno - to mi jest obojętne. Niżej będą znajdywały się zdjęcia urządzeń i ich opis. Podajcie też cenę za jaką mógłbym je sprzedać - może być trochę zaniżona, ponieważ w ogóle nie są mi potrzebne.

Opisy:

Oby dwa są w idealnym stanie - żadnych uszkodzeń, działają jak nowe, są zadbane, mają oryginalne zasilacze, płyty z przewodnikiem i jakieś karteczki, których nigdy nie używałem.

Router TP-Link TL-WR543G (to co ja nazywałem modemem):

GbX.jpg

MbX.jpg

LbX.jpg

NbX.jpg

PbX.jpg

QbX.jpg

RbX.jpg

Router TP-Link TL-WA500G

ybX.jpg

BbX.jpg

CbX.jpg

DbX.jpg

FbX.jpg

Dodatkowo mam jeszcze na sprzedaż patchcord (~1,2m), zarabiana skrętka UTP (~4,8m) oraz koncentryk, którego długości nie znam:

TbX.jpg

WbX.jpg

XbX.jpg

YbX.jpg

wbX.jpg

Taka informacja - jeśli się nie znasz, to się nie udzielaj... Bo zgłoszę!

Za to, za logiczne i pomocne wypowiedzi daję okejki :)

Zapraszam do prezentacji mojego serwera Medium Hardcor:

http://www.mpcforum.pl/topic/1370690-playhc/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...