Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elo boosting.

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemsa. Ktoś boostuje mojego kumpla, który w ogóle nie potrafi grać. Wchodze w historie gier a tam 10win in a row i penta vayne, gdzie tym champem nigdy nie umiał grać. Pisze do niego czy to aby nie elo boosting, a on odpisał -"nope" od razu wiedziałem, że to nie kumpel bo on tak nie mówi. Więc booster się sprzedał lecz zaprzeczał, że nie dostaje za to hajsu. Mimo to zrobiłem screen shoty całej rozmowy i wysłałem do riotu. Odpisali coś tam, że poczynią jakieś kroki itp. Dzisiaj z ciekawości napisałem do kumpla jak przebiega całe to bicie ligi, a on odpisał, że jak wejdzie do golda to coś tam mu da. Zrobiłem znowu screen shota i wysłałem. Szkoda,  że to była rozmowa z facebooka (Czy to coś da? Uwierzą mi ? :D ). Pytanie. Mogą mu coś zrobić ? Koleś ciągle bije mu lige i nic sobie z tego nie robi??,... Jakiś ban ? Nie dostanie prezentów za golda ? Jak to działa ?

Opublikowano

Uzytkownik nigdy nie dostanie bana za tekst ktory pisze na czacie, nawet jak by sie przyznawal do hackow itd.

Trzeba pamietac ze ludzie moga sie przechwalac, lub po prostu nie pisac zgodnie z prawda.. Wiec bana nie bedzie za zdania typu:  'taa  boostuje mnie, zaplacilem mu 50 zl' v 'no jak wbije to mu dam skina'

518831445005751729602.png

Opublikowano

Heh, to chyba jest zayebisty troll, bo nikt nie skapnie się :).

Topic: Według mnie jesteś śmieciem skoro sprzedajesz kumpli, typowe zazdro cebuli (polaczka mówiąc ładniej). Jak Ja nie mam to on też nie może mieć...

Hmm, a co do twojego pytania to: Nic z tym nie zrobią, za boosting jest w ciur trudno bana dostać, chyba, że jest to jakiś YouTuber duży/streamer/gracz lcs.

Wątpię aby rito coś zrobiło. Musisz spiąć poślady i przeboleć to, że będzie on miał nieuczciwie wbitą devizje.

@Szymico Może przesadziłem z tym "śmieciem", ale to o cebuli to prawda :). Bo jest to akurat typowe zachowanie "Ja nie mogę mieć, to nikt inny też" :). :ninja:

Opublikowano

up. 1. Śmierdzisz kupą ale to już chyba wiesz

2. To nie jest mój z*******y kumpel i mało mnie to obchodzi, że go reportuje. Ja wbiłem sam golda więc jeśli on by umiał grać to też by wbił. 2 sezony się męczyłem a on ma dostać to w ciągu 2tygodni ? Nie nienie. Tak się nie bawie :)

p.s. Ja mam, on nie może mieć bo jest jebanym bronzem. 

edit// 

Zaraz. Ale czy oni nie moga sprawdzić, że tam 20gier pod rząd było grane na innym IP niż grane gry przedtem ? 20gier tak nagle wszystkie wygrane gdzie wcześniej 2 pod rząd to był problem ? Na logikę wtedy. 

Opublikowano

2. To nie jest mój z*******y kumpel i mało mnie to obchodzi, że go reportuje. Ja wbiłem sam golda więc jeśli on by umiał grać to też by wbił. 2 sezony się męczyłem a on ma dostać to w ciągu 2tygodni ? Nie nienie. Tak się nie bawie :)

Typowy pies ogrodnika, sam nie ma a komus nie da.

Btw to byla przenosnia, nwm czy zrozumiałeś ;-;

Kocham Renissance.

Opublikowano

edit// 

Zaraz. Ale czy oni nie moga sprawdzić, że tam 20gier pod rząd było grane na innym IP niż grane gry przedtem ? 20gier tak nagle wszystkie wygrane gdzie wcześniej 2 pod rząd to był problem ? Na logikę wtedy. 

Typowa cebulka, jego dywizja, jego hajs, jego sprawa...

@anty warnuś <3 : bardzo dobrze robisz że go reportujesz, mimo wszystko riot się tym raczej nie przejmie. Musisz mieć jakieś twarde dowody a nie screen z facebooka ;)

@Edit : Co do Twojego edita, może kolega mieć zmnienne ip i nic mu nie udowodnią.

empty

Opublikowano

edit// 

Heh, ale do tego muszą ruszyć dupy i to sprawdzić, co zajmie im 20 minut, a w tym czasie mogą pomóc 500 użytkownikom :).

Dopóki nie mają twardego dowodu aby to zrobić to się nie ruszą. Bo co jeśli będzie to "fałszywy alarm"? Stracą wtedy 20 minut (jak nie więcej), a w tym czasie mogliby zbanować prawdziwego bolowca/boostera.

@nie akurat nie wiem tego, bo nie śmierdzę :). Kiedy mnie wąchałeś, że Ty to wiesz, a Ja już nie?

Opublikowano

edit// 

typowe teksty dla gimbazy... szkoda gadać. Frajerstwo to frajerstwo. Jak ci on kiedyś ryj obije to dopiero się dowiesz czemu lepiej nie być takim cebulaczkiem.

Opublikowano

Ale spinacie dupska. Ja się tylko spytać chciałem ^_^ Report i tak już poszedł. Można zamknąć bo tutaj to chyba jakaś patola :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...