Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug/Cheat money ls-rp.net

szpontix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak. Wiem, że jest opcja zbugowania tam pieniędzy, ale niestety nie wiem jaka ta opcja jest. Znam kilka bugów, ale nie znam tego, który chyba jest ponad wszystko ważny. Jedni tacy zbugowali pieniądze, ale problem jest taki, że rozdawali te hajsy wszystkim po kilkaset tysięcy. Chciałbym to zrobić samemu, i nie rozprzestrzeniać gotówki. Poprostu chciałbym to zrobić "po cichu". Nie chodzi mi o jakieś diametralne sumy poprostu raz na jakiś czas kilka patyków. Wiem, że pieniądze na serwerach role-play to zamknięte koło i ta gotówka krąży cały czas, a jej ilość się nie zwiększa bo to gdzieś tam w bazie danych zapisane jest. A money-cheat'em też się nie da, bo próbowałem. Mimo, że gotówka jest na HUD'zie to i tak wyskakuje komunikat: "nie posiadasz takiej ilości gotówki". Więc sprawa wygląda tak, że miłoby było jakby ktoś znał na to patent. Na ten (być może i inny) bug i podesłał to na PW, gdyż nie chce tego rozprzestrzeniać dalej. Poprostu chcę sobie ułatwić gre i żeby info. że to robie nie rozeszło się gdzieś tak, aby było wiadomo, iż z tego korzystam. Z góry wielkie dzięki i czekam na odpowiedź. Dobrze byłoby, aby te informacje doszły do mnie jak najszybciej. Tak więc szczałka BUG'erzy i Cheat'erzy. Mam nadzieje, że pomożecie.

PS: Wiem czym to grozi i, że moge wyłapać BAN'a, ale miło będzie załorzyć MK i pograć chociaż kilka dni/tygodni bogacza xD

Opublikowano

Ale sposób na ominięcie bana tak czy inaczej jest. Teraz na dniach się dowiedziałem, że serwer jest tak zabezpieczony, że nawet za samą próbę ztuningowania auta jest ban na IP. Ale jest na to patent. A znacie jeszcze jakieś?

Opublikowano

Multi konto to nie problem, do czasu kiedy sprawdzą twój numer IP z innymi kontami, ale możesz wytłumaczyć się, że to był twój sąsiad, ponieważ macie internet radiowy, osobiście nie popieram tego typu oszustw, lepiej dorobić się samemu i nie mieć problemów. Jedyne co, to wyciągnąć hasło bazy danych serwera i dodać sobie kasy, ale to raczej nie możliwe. :) 

Opublikowano

A z tym rcon'em jak jest? - Te filmiki na yt to poważnie działa czy tylko jakaś marna ściema? Sam tego nie sprawdzałem, bo nie bardzo rozumiałem o co w tym wszystkim chodziło, ale widziałem takie coś, że koleś wszedł na serwer jakiś tam, coś tam popisał pare komend, uruchomił jakiś pliczek z pulpitu i potem haslo zostało zgenerowane i był jako admin, ale nie na kogoś koncie tylko swoim. Serwer wykrywał tak jakby on był też adminem tego serwera. Troche lipno jest bo dzisiejsza eleska to statsiarze albo gangsterzy noobsony co nie kładą nacisku na klimat czy rp. Tylko rozwalają nawet cywili okradają i znikają. Stała praca gangów na dzisiejszej elesce. W sumie ta, multikonto to dobra opcja, ale z drógiej strony tak czy siak trzeba się namęczyć w biznesach czy nawet na sweeperach. Rzecz w tym jak zrobić ten hajs szybko xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...