Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cyniade, Xpeke oraz Soaz odchodza z Fnatic

giovannipaolo

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

o fak ale lipa. SMUTNO bardzo  :( . W sumie ciekawe co będzie teraz z Fnatic  B)  :ninja:

Opublikowano

Ogólnie to organizacja Fnatic zaprzeczyła temu na twitterze, ale wiadomo, że dopóki coś nie stanie się oficjalne to mogą zaprzeczać, jednak nie rozumiem że jako jedni z największym stażem we Fnatic nie mogą sobie po prostu zmienić bot lane jak już tak bardzo chcą i grać dalej pod banderą Fnatic. Poza tym nie widzę sensu tworzenia nowego teamu, skoro z nich 3 to tylko xPeke potrafi coś grać, bo soAz już się dawno wypalił i stracił motywację a Cyanide to już nie ten sam level co kiedyś, teraz większość junglerów jest lepsza od niego.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Również uważam, że to nie ma sensu, żeby założyli swój team, skoro Fnatic jest dość zgraną drużyną, a wystarczy tylko parę zmian i znów mogą wrócić do poziomu. Czasami zmiany muszą nastąpić, aby mogło być lepiej. Ciekawe, jakie wtedy by były drużyny, skoro Rekkles by odszedł, Tabzz również. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć czemu Mid, Top i Jungler odchodzą?  Nie chcą już grac z Yellowem i z Rekklesem czy jest jakiś inny ukryty powód?

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć czemu Mid, Top i Jungler odchodzą?  Nie chcą już grac z Yellowem i z Rekklesem czy jest jakiś inny ukryty powód?

Nikt tego nie wie. Jeśli już ktoś nie chce z kimś grać to Rekkles z Soazem i Cyanidem, więc jest szansa że Rekkles odejdzie do innego teamu. A o Yellowstarze to dawno nie słyszałem bo siedzi od końca Worldsów we Francji i nic o nim nie piszą ^^

Uczeń
Opublikowano

Jeśli ONI odejdą, to fnatic przestanie być fnatic.

Najbardziej smutam bo Rekkles nie będzie z nimi grał, ale cóż.

Jeśli mają grać na siłę i się męczyć w aktualnej drużynie, to lepiej żeby zrobili nową i zrobili rozpierdol.

Opublikowano

Nikt tego nie wie. Jeśli już ktoś nie chce z kimś grać to Rekkles z Soazem i Cyanidem, więc jest szansa że Rekkles odejdzie do innego teamu. A o Yellowstarze to dawno nie słyszałem bo siedzi od końca Worldsów we Francji i nic o nim nie piszą ^^

Hmm, a czemu Rekkles miałby nie chceć grac z Soazem i Cynaidem ;P?

Opublikowano

bo są za słabi?

Rekkles ma wielkie ambicje i chciałby grac na wysokim poziomie, nie ma obecnie żadnej drużyny chyba poza Alliance i do niedawna Fnatic, które by mogły trzymać naprawde porządny poziom

Fnatic wypaliło się już dawno temu, Cyniade przestal grac, jego szczyt formy to s2/s3 to samo Soaz, który grał ostatnio zupełnie beznadziejnie i nie wiem jak można tego nie zauważać

Xpeke tez ma ambicje żeby coś grać, a co do Yellowstara to nie wiadomo, może trzyma go kontrakt albo po prostu chce zostać z organizacją i grać z nowymi ludzmi we Fnatic

lecz pamietajcie, ze wszystko jest niepotwierdzone oficjalnie przez samych graczy więc może się nic nie wydarzyć

Opublikowano

Bo Soaz stracił swój zapał do gry, a Cyanide ... nie jest takim junglerem, jakim był. Już lepszy jest Amazing albo inSec. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

bo są za słabi?

Rekkles ma wielkie ambicje i chciałby grac na wysokim poziomie, nie ma obecnie żadnej drużyny chyba poza Alliance i do niedawna Fnatic, które by mogły trzymać naprawde porządny poziom

Fnatic wypaliło się już dawno temu, Cyniade przestal grac, jego szczyt formy to s2/s3 to samo Soaz, który grał ostatnio zupełnie beznadziejnie i nie wiem jak można tego nie zauważać

Xpeke tez ma ambicje żeby coś grać, a co do Yellowstara to nie wiadomo, może trzyma go kontrakt albo po prostu chce zostać z organizacją i grać z nowymi ludzmi we Fnatic

lecz pamietajcie, ze wszystko jest niepotwierdzone oficjalnie przez samych graczy więc może się nic nie wydarzyć

Cloud9 kolego, Cloud9! ;)

@down

no chyba że tak ^^

Opublikowano

Cloud9 kolego, Cloud9! ;)

miałem na myśli EU

w na dużo teamow w tej chwili ma potencjał, ale w tej chwili mówimy o EU

poza tym 

http://www.dailydot.com/esports/xpeke-fnatic-rekkles/

anonimowe źródło pochodzące z obszarów Fnatic mówi jakoby Rekkles naprawde chciał przenieść się do Alliance a Fnatic walczy by zostawić przy sobie Xpeke aby ten nie odszedł i nie stworzył własnej drużyny

prawdopodobnie też wszyscy gracze czekają na zakończenie się ich kontraktów z Fnatic aby odejść, były też plany przyjęcia do teamu koreańskiego junglera lecz nie wypaliło

wszystko zaczęło się od sytuacji, gdzie Alliance zaproponowało 15,000$ za wykupienie Rekklesa lecz Fnatic odmówiło, ponieważ dalej trzyma kontrakt

w dodatku sytuacja w teamie coraz bardziej się pogarsza i to wszystko sprawia, że Xpeke nie czuje się dobrze i ma większą i większą ochotę odejść od drużyny

Opublikowano

a ja myślę że dobrze że mają odejść ;)

wiadomo fnatic w lolu to już nie będzie to, ale fnatic taka prawda potrzebuje innego top albo innego jungle bo cyniade to totalna porażka (słodkie dziecko)w grze i w życiu też.

Opublikowano

Jak oni się rozpadną to nie oglądam LCSów dalej. Dziwi mnie tylko to, że rezygnują z drużyny w której mają zapewnionych sponsorów itp.

No zobaczymy, smutno :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...