Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ingato 3 pytania mam co do tego programu

kronos126p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie co do programu Ingato ...

po 1 .

Zauważyłem , że osoby które przegrywały dostały jakieś nagrody , czy te nagrody są losowane różnie niezależnie od tego czy  ktoś wygra czy przegra , czy koleś który wygrał i to właśnie jego wylosowało ,  to dostanie  np 1600 rp bo tyle widziałem , chodzi o dropy ? czy jak przegra to moze taka sama nagrode wylosować jak wygranemu , bez różnicy ? 

Pytanie 2 .

Czy  to może  patrzy po statystykach killach itemach poziomu postaci i dobiera nagrody .

Pytanie 3 .

czy jest realne wygrać 1600 rp fartem z takiego meczyku na customie serio ???

Gram sobie te nazwya się to  " Practice + Drop EU N&E

Opublikowano

co to za program ? może ktoś wyjaśnić na czym on polega i z tego co wyczytałem to są nagrody (one są pewne ?)

"Życie nauczyło mnie,że jeśli jesteśmy nielubiani lub nienawidzeni,to nie za nasze wady,lecz za nasze zalety"

Opublikowano

po 1 .

Zauważyłem , że osoby które przegrywały dostały jakieś nagrody , czy te nagrody są losowane różnie niezależnie od tego czy  ktoś wygra czy przegra , czy koleś który wygrał i to właśnie jego wylosowało ,  to dostanie  np 1600 rp bo tyle widziałem , chodzi o dropy ? czy jak przegra to moze taka sama nagrode wylosować jak wygranemu , bez różnicy ? 

Pytanie 2 .

Czy  to może  patrzy po statystykach killach itemach poziomu postaci i dobiera nagrody .

Pytanie 3 .

1.losowo

2.nie

3.tak

wjub1h.jpg

Opublikowano

po 1 .

Pytanie 2 .

Pytanie 3 .

Wystarczy dokladnie przeczytac temat. Temat jest moj :P

Wszystkie odpowiedzi sie sprowadzaja do-paczki z giftami rp/skinow etc. musza sie 'wystackowac' do czterech, dopiero po tym mozna odebrac RP, zalecam grac gry o pkt dzieki ktorym gramy coraz wieksze gry o pkt i przy okazji zdobywamy dropy. Wszyscy dropy dostaja losowo, jest to tryb praktykowania gier ingato.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Na ingato naprawdę musisz sporo grać, żeby coś osiągnąć. To nie jest tak, że ta osoba dostaje od razu 1600 rp, tylko otrzymuje jedną z czterech lub sześciu kawałków tego, dopiero jak je ubiera to może wymienić je na rp. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Wystarczy dokladnie przeczytac temat. Temat jest moj :P

Wszystkie odpowiedzi sie sprowadzaja do-paczki z giftami rp/skinow etc. musza sie 'wystackowac' do czterech, dopiero po tym mozna odebrac RP, zalecam grac gry o pkt dzieki ktorym gramy coraz wieksze gry o pkt i przy okazji zdobywamy dropy. Wszyscy dropy dostaja losowo, jest to tryb praktykowania gier ingato.

Czyli , że jak ktoś naprzykład dostał 1600 rp to musi jeszcze zdobyć 3 razy 1600 , żeby odebrać te 1600 ? czyli 4 stacki ??

przy okazij mam 1 kawałek ale sam nie wiem czego i na co można wymieniać . 

Opublikowano

i ten program jest dziwny, cały czas wygrywam, i drużyna przegrywająca dostaje te dropy ;_;

Jest to losowe, to sa tylko 'treningi' te dropy. 

Czyli , że jak ktoś naprzykład dostał 1600 rp to musi jeszcze zdobyć 3 razy 1600 , żeby odebrać te 1600 ? czyli 4 stacki ??

przy okazij mam 1 kawałek ale sam nie wiem czego i na co można wymieniać . 

Tak, I mozesz sie wymieniac z innymi graczami, zeby latwiej bylo Ci zdobyc wszystkie.

Na ingato naprawdę musisz sporo grać, żeby coś osiągnąć. To nie jest tak, że ta osoba dostaje od razu 1600 rp, tylko otrzymuje jedną z czterech lub sześciu kawałków tego, dopiero jak je ubiera to może wymienić je na rp. 

Nie koniecznie. Dropy to nic. Grasz gre o punkty, pozniej grasz o coraz wiecej az wchodzisz do najwyzszego 'tieru' gdzie jestes w stanie zdobyc ~20k pkt w dzien, co Ci daje srednio ~50 zl. Dodam, ze w kazdej grze nawet o punkty czy jakies kwalifikacyjne jest losowany drop wiec to jest tylko taka poboczna atrakcja. Tzw. Treasury :P

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jest to losowe, to sa tylko 'treningi' te dropy. 

Tak, I mozesz sie wymieniac z innymi graczami, zeby latwiej bylo Ci zdobyc wszystkie.

Nie koniecznie. Dropy to nic. Grasz gre o punkty, pozniej grasz o coraz wiecej az wchodzisz do najwyzszego 'tieru' gdzie jestes w stanie zdobyc ~20k pkt w dzien, co Ci daje srednio ~50 zl. Dodam, ze w kazdej grze nawet o punkty czy jakies kwalifikacyjne jest losowany drop wiec to jest tylko taka poboczna atrakcja. Tzw. Treasury :P

Rank zależy od dywizji ?

wjub1h.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...