Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WildTurtle-Rekkles

SprNt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto jest jest waszym zdaniem lepszym adc .

Nie piszcie np rekkles bo go lubicie tylko chodzi mi styl gry i Umiejętności

Opublikowano

Uzi, chyba prezentuje najwięcej według mnie, a poza tym przyjemnie mi się patrzy na jego gry. :) 

Opublikowano

Uzi, chyba prezentuje najwięcej według mnie, a poza tym przyjemnie mi się patrzy na jego gry. :)

K***a, kiedy wy "kobiety" nauczycie się czytać? Zapytał kto jest lepszy a nie najlepszy (zwłaszcza, że podałaś jakiegoś srazjate, którymi gardzę).

Rekkles jest lepszym adc od WildTurtle. Tak naprawdę to on jest fundamentem teamu i to dzięki niemu głównie wygrywali gry (i supportowi YellowStarrowi).

Opublikowano

K***a, kiedy wy "kobiety" nauczycie się czytać? Zapytał kto jest lepszy a nie najlepszy (zwłaszcza, że podałaś jakiegoś srazjate, którymi gardzę).

Rekkles jest lepszym adc od WildTurtle. Tak naprawdę to on jest fundamentem teamu i to dzięki niemu głównie wygrywali gry (i supportowi YellowStarrowi).

przepraszam, zapomniałam dopisać, że nikogo z nich nie uważam za dobrego. Poprawię się. :* 

nikt z nich według mnie nie jest dobry, ten sam poziom. polecam Uziego, jest 100 razy lepszy. 

Opublikowano

Rekkles pod względem mechaniki ale Turtle ma większe jaja bo nie boi sie wyjebać razem z teamem, a Rekkles to tak czasami gra by tylko zachować czyste konto(KDA) niżeli zadać więcej dmg w TF'ie

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Nowicjusz
Opublikowano

Moim zdaniem grają bardzo podobnie :D . Rzuff bardziej tak z teamem, Rekkles lepsze plejsy  B)  ^_^

Opublikowano

przepraszam, zapomniałam dopisać, że nikogo z nich nie uważam za dobrego. Poprawię się. :* 

nikt z nich według mnie nie jest dobry, ten sam poziom. polecam Uziego, jest 100 razy lepszy. 

imp > uzi

Opublikowano

Jeżeli wbijanie 1vs5 będąc ADC jest według Ciebie najlepszymi koreańskimi machenikami, to tak Uzi jest najlepszy... w przegrywaniu gier.

Imo rekkles, świetny gracz z dobrym champion poolem. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

rekkles lepsze mechaniki i duzo wiekszy champion pool od żółwika wg mnie, a to że mało ginie to właśnie zaleta dobrego adc, bo to pokazuje, że jego pozycjonowanie się w TF jest perfekcyjne

Opublikowano

rekkles lepsze mechaniki i duzo wiekszy champion pool od żółwika wg mnie, a to że mało ginie to właśnie zaleta dobrego adc, bo to pokazuje, że jego pozycjonowanie się w TF jest perfekcyjne

Co z tego że mało razy padnie skoro jeszcze mniej DMG zada? 

Opublikowano

rekkles jest dobry ale tylko i wyłącznie indywidualnie, w teamie nie potrafi grać. A w tym WildTurtle jest jednym z lepszych. Mechanika Rekkles lepszy, gra zespolowa i przydatnosc w kazdym meczu WildTurtle.

Opublikowano

szmato j****a bys ruszyl ta tepa glowka smieciu i wymyslilbys sobie wlasny nick a nie zapierdolil z mojego steama dziwkoooooo

Opublikowano

Dla mnie rekkles bo lepsze mechaniki chociaż wildturtle lepiej myśli.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

srazjate, którymi gardzę). Taki srazjata by cie zjechał sam z twoimi kolegami z gimby.Jak dla mnie rekkles bardziej opanowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...