Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patchowanie, lagowanie, wkur*ianie (:

dzbanee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, otoz od prowadzenia ostatniego patcha tego najnowszego nie moge zaktualizować klijenta

Gdy patchowanie dochodzi do 67%, CAŁY komputer mi się wiesza i nie moge nic zrobić.

Myślałem, ze to chwilowy lag, więc wyszedłem na dwór wróciłem po około 2h, i cały czas komp był zawieszony.

Tyllko restart pomógł, natomiast gdy patchowanie idzie od 0% do tych 67% , cały internet mi muli.

1 strona ładuje się koło 5 min, re-instalowałem i nic to nie dało.

Internet mam dobry, nawet bardzo. Nigdy wcześniej tak nie miałem.

Jakieś rady ^^ ?

Opublikowano

Ciągle ktoś zgłasza problemy z LoLem po ostatnim patchu. Nie dopracowali tego i teraz taki jest tego efekt.

Można tylko czekać, aż naprawią.

PQpAnug.png

Opublikowano

Ciągle ktoś zgłasza problemy z LoLem po ostatnim patchu. Nie dopracowali tego i teraz taki jest tego efekt.

Można tylko czekać, aż naprawią.

Ta? Jakoś tym wszystkim streamerom działa wszystko ładnie, bardzo mało ludzi ma poważne problemy z tym patchem.

Nie takie, żeby zawieszał im się komp na stałe przy x % ( ; .

Opublikowano

Porównując ilość streamerów do wszystkich graczy to jest ich bardzo mała liczba. Poza tym jeśli streamerowi nie działa LoL to nie streamuje - więc nie wiesz czy ma problemy :)

Po zgłoszeniach na wielu forach, można śmiało powiedzieć, że patch nie jest zoptymalizowany.

PQpAnug.png

Odkrywca
Opublikowano

hmm mi podczas grania wywala czarny ekran komputer się crashuje i muszę go zresetować (nie chodzi u ta kombinacje alt+tab, chociaż też mnie wywala xD). Przed patchem czegoś takiego nie było. I te straszne spadki fps wcześniej 60/140 a teraz ledwo co 60 wyciąga i spada do 10 (laguje w TF i grac nie idzie).
Najgorsze jest to, że to ich wina a bana tak czy tak wyłapiesz jak grę opuścisz. ;p

Opublikowano

No ku*wa, skasowałem całego lola z kompa do zera.

Zainstalowałem, wszystko ok. Wyskoczyła mi informacja o skasowaniu Pando Media Boostera, nacisnałem ze tak. Dosżło do 67 i zawiecha kompa. Musiałem resetować i znowu to samo.

Jeszcze nie spotkałem osoby co by miała taki problem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...