Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 UT Trainer - Uwagi

kamcio25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i rok jak co rok znowu stałem się posiadaczem trainera do UT 15.. Chodzi to bardzo dobrze, ale... Niestety w tym roku EA zabrała się za ,,nielegalnych zarabiaczy" i to poważniej, w porównaniu z poprzednim rokiem to zawsze jakoś uchodziło płazem w większych ilościach, niestety w tym roku już tak łatwo nie jest..

A mianowicie od początku fify kupiłem już 4 gry... Lecz przy obecnych cenach coinsów zwróciło mi się to bardzo szybko więc nie narzekam...

...Ale jeżeli ktoś chce używam trainera nie jako sposobu zarobków prawdziwch pieniędzy to szczególnie ODRADZAM, ponieważ potracicie wszystko i zostaniecie z niczym..

..Aha i nie dajcie się nabrać na znowu powtarzające się w tym roku ,,ruskie trainery" bo to chyba gorsze niż BAN od EA, nie dość że potracicie wszystko w UT, to możecie już nie odzyskać konta Origin, a dodatkowo przy braku antywirka, komp zostanie zainfekowany wirusami. BARDZO ODRADZAM !!

Aha i jak ktoś stosuję fifę jako sposobu zarobkowego to poszukajcie for, lub stron zagranicznych... W polsce średnio się to opłaca, szczególnie jak teraz coins są po 9-10zł ...

Dobra to Tyle :) Pzdr :)

Opublikowano

Jak ktoś na własnej skórze nie spróbuje to nie będzie wiedział.

Rok temu też pobanowali ci konta, a moje stały i stały ;) Do dzisiaj.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Hehe no ale podejrzewam że aż tak nie zarabiałeś jak ja :) Poza tym ja wtedy miałem 4-5 kont na których codziennie zarabiałem więc to musiało się tak skończyć pewnego czasu :p 

Ale w tym roku widać EA sie wzięło za ludzi :P Ja dałem dla kumpla 500k to za dwa dni miał wiadomość od EA o ostrzeżeniu, a gdy wszedł na UT to musiał zakładać klub od nowa, wszystko mu wykasowali :P hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...