Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishCraftNew

ElitarnyPL10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#R

#E

#K

#L

#A

#M

#A

PolishCraft

informacje.png
                                             IP: PolishCraft.ench.pl

Sloty: 30

Typ: Survival + Frakcje

PvP: Tak

Premium: Nie wymagany

Nether: Tak (Dla VIP)

Potwory: Tak

Zwierzeta: Tak

Whitelist: Nie

administracja.png
                                      [Właściciel] PuszekMC

Rekru w następnym tygodniu

pluginy.png
                         Wszystkie autorsko przerobione

Screeny:

Spawn:

7038614152772221064179.png

9636914152772221064179.png

1362814152772221064179.png

2039414152772221064179.png

9394714152772221064179.png

Inne:

Idealny drop i fast EXP:

3786814152774821064179.png

Automatyczne sadzenie i ścinanie drewna:

5370914152775541064179.png

=======================================

Zapraszam...

PuszekMC

TXT SERWERA:

http://www.speedyshare.com/6Epxv/download/TxtbyPuszekMC.zip

JEST DOSTĘPNY RÓWNIEŻ PO WEJŚCIU NA SERWER

Strona www:

http://www.15201.enmc.pl/

Opublikowano

"wszystko autorskie"
WorldGuard, worldedit itp. Skoro wszystko autorskie to czemu blokujecie komende "/pl"?

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

Dowaliło mnie to "wszystko autorsko przerobione". A tak ogólnie to nie jest źle . Choć zrobiłbym inną prezentacje bo ten generator mnie odstrasza :P . Zobaczymy jeszcze po wejściu na serwer.

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Rozwala mnie ortografia na ss.

ps. server nie działa

Serwer działa :D

Dowaliło mnie to "wszystko autorsko przerobione". A tak ogólnie to nie jest źle . Choć zrobiłbym inną prezentacje bo ten generator mnie odstrasza :P . Zobaczymy jeszcze po wejściu na serwer.

:D

"wszystko autorskie"

WorldGuard, worldedit itp. Skoro wszystko autorskie to czemu blokujecie komende "/pl"?

Blokujemy /pl bo nie chcemy żeby ktoś kopiował pluginy :)

Osobiście nie polecam. Serwer zawiera wiele niedopracowań :)

A jakich ?

Opublikowano

Serwer działa :D

:D

Blokujemy /pl bo nie chcemy żeby ktoś kopiował pluginy :)

A jakich ?

Skoro autorskie to jak maja kopiowac? 

I tak wam te blokowanie listy sie nie udaje. http://scr.hu/1792/bm1x4

Prosze. 

Ide normalnie te pluginy skopiowac na swoj serwer zaraz wracam ok?

@topic

Spawn z neta. Prezentacja odstrasza. Nieprzetlumaczone motd po wejsciu na serwer (chodzi o te "welcome gracz..."). Motd zrobione commandblockiem na pw. Glod na spawnie spada, nie ma goda na spawnie. Wlaczone powiadomienia o achievements itp...

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

Patrząc na prezentacje, jest kiepsko :/ Wbiję na serwer i zobaczymy jak to będzie...

@Edit

Wbiłem na serwer i także rewelacji nie ma. Spawn w skale na wyodrębnionej wysepce (Można jedynie guzikiem teleportować się w losowe miejsce). Wbiłem razem z kolegom (Nie podam nicku z powodu wymienionego niżej), który ma jakieś swoje haksy. AntyCheat podobno w ogóle nie trzyma, fly i brak obrażeń po upadku, szybkie kopanie, killaura. Sami zdecydujcie co zrobić z tą wiedzą...

PS.

@ElitarnyPL10

Jeśli chcesz żeby ten serwer troche popracował, napisz do mnie na PW, dam ci jakiegoś mojego Anty cheatka, zrobię ci grafikę i ewentualnie dam ci jakieś rady dot. prowadzenia serwera.

''Wolę by ma córka zaczęła się sypać. Niż żeby mój syn wsypał jakiegoś typa''

Opublikowano

Skoro autorskie to jak maja kopiowac? 

I tak wam te blokowanie listy sie nie udaje. http://scr.hu/1792/bm1x4

Prosze. 

Ide normalnie te pluginy skopiowac na swoj serwer zaraz wracam ok?

@topic

Spawn z neta. Prezentacja odstrasza. Nieprzetlumaczone motd po wejsciu na serwer (chodzi o te "welcome gracz..."). Motd zrobione commandblockiem na pw. Glod na spawnie spada, nie ma goda na spawnie. Wlaczone powiadomienia o achievements itp...

No cóż

Opublikowano

Haha! Kolejny Anty-Serwer. Śmiechu warte. Prezentacja z generatora nic specjalnego. Przejdźmy do serwera. Wszedłem i po minucie wyszedłem. Poziom Administracji, sposób podchodzenia do Graczy - nijaki. Po wejściu TP mnie do siebie Budowniczy i zabił mówiąc, że chciał coś sprawdzić. No co to jest ? Ludzie piszą różne obraźliwe słowa, a Moderator nawet nie zareagował. Spawn to jeden wielki korytarz z bzdurami. Hehe, najbardziej rozśmieszyło mnie jak było napisane "Już wkródce". No kto to pisał? 10 latek który nie umie PL ? A może Właściciel? Heh, pogratulować Budowniczego i Administracji - najgorszej bandy dzieciarni jaką można sobie wyobrazić. Przecież ten Budowniczy to ani kreatywny nie jest ani nie ma zdolności! Zbudował sobie z stonebricków korytarz, dał losowy TP, parę "tablic" (zwykłe drewniane kwadraty) i jakieś nie potrzebne nie dodające ani klimatu, ani niczego czaszki szkieletów itp. No co to jest?!

Pluginy oczywiście "autorsko przerobione" czyli równie dobrze mogą być tylko lekko edytowane. Zdanie według mnie bez sensu bo każdy kto edytuje plugin nawet zmieni literę czy cuś, to też autorsko przerabia. Ktoś nie miał pomysłu na serwer (chyba, że chciał aby miał niewymagających Graczy jacy są obecnie na serwerze i grają wraz z Administracją). Czyli podsumowując. Kolejny serwer który nie ma nic do zaoferowania czego nie mają inne najgorsze serwery prezentowanie w internecie. 

NIE POLECAM!

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Nie polecam wchodzić na ten serwer.

Dużo błędów ortograficznych na tabliczkach, w komunikatach serwerowych, administracja też nie umie ortografii.

wTMfLGZ.png

Opublikowano

Nawet teraz popełniłeś błąd ortograficzny. Gdzie moderatorzy?! Nie polecam serwera, administracja to dzieci. Serwer posiada wiele błędów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...