Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o tym hostingu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Chciałem się zapytać co sądzicie o hostingu http://hosting-minecraft.pl/. Wydaje się dziwnie tani jak na swoje możliwości ale pierwszy raz dopiero widzę ten hosting i nie znam nikogo, kto by z niego korzystał. Możecie mi coś doradzić w jego sprawie?

R6p2osg.jpg

Opublikowano

Według mnie, dobry hosting.

Widać postarali się o stronę, panel klienta, ja bym wypróbował i sprawdził, czy może to jest faktycznie najlepszy hosting - 35 pln / 50 slotów ?

Bardzo dobra cena.

- - - - - - - - - - - -

Opublikowano

Właśnie widziałem, że cena jest bardzo dobra i dlatego też troszeczkę podejrzana. Czekam jeszcze na dalsze opinie, bo może znajdzie się ktoś, kto korzystał z ich usług :)

R6p2osg.jpg

Opublikowano

Wiesz, wszystko ładnie wygląda, ale nie piszą jaka to maszyna. Może jest do d**y i ludzie czasami potem narzekają, że TPS spadają, albo lagi/wywala serwer itd. Jak być miał wybierać po między innymi hostingami:

https://lvlup.pro/ - Najlepszy moim zdaniem hosting. Fajny panel. Nie miałem lagów, korzystałem z 5GB RAM i było spoko. Naprawdę polecam!

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

@ozzy132 o maszynie jest tyle napisane:

"Posiadamy bardzo szybką bazę serwerów polskiej lokalizacji które opierają się o architekturę Intel Core i7, Xeon, oraz szybkie pamięci DDR3. Wszystkie serwery posiadają stabilne łącze 100mbit."

+Zaraz zerknę na hosting, który mi zaproponowałeś :)

R6p2osg.jpg

Opublikowano

Nie ryzykowałbym, cena jest podejrzanie niska, a hosting jest mało znany. 

Osobiście polecam craftserve - hosting istnieje od wielu lat i radzi sobie coraz lepiej. 

Opublikowano

Ogólnie, na pierwszy rzut oka może być podejrzany ten hosting ;) 

Oferta jest dobra, ale jest bardzo podejrzany ten hosting. 

Najlepiej, polecałbym ci brać hostingi zaufane jakim jest np: hosting (Pukawka.pl czy FiberHost :)

Opublikowano

Korzystałem już z pukawki i fiberhosta. Fiberhost nie przypadł mi do gustu, a pukawka nadaje się bardziej do serwerów counter-strike ;)

R6p2osg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...