Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona Zaproś Znajomego Info

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pisałem do Riotu o tą stronę i odpisali (po 3 dniach ale odpisali xD )

Witaj Przywoływaczu,

Trwają przygotowania do nowego programu "zaproś znajomego" i niestety na chwilę obecną stary system został zatrzymany. Wszystkie nagrody będzie można odebrać w nowym systemie i będą przyznawane automatycznie. Nie mamy jeszcze konkretnej daty przywrócenia usługi do działania, jednak sugeruje śledzenie forum aby być na bieżąco z informacjami.

Jeśli masz jakieś dodatkowe pytania lub wątpliwości, nie wahaj się napisać do mnie ponownie. Dzięki za kontakt.

Słowa mają wielką moc. Krzykniesz barakuda, a ludzie zapytają co to? Krzykniesz rekin – a dopiero zrobi się wrzawa.

Pozdrawiam,
Riot Nyth

Czyli prościej mówiąc : Nagrody za reffy zostaną przydzielone jak włączą "Zaproś Znajomego 3.0 (chyba) czyli w sezonie 5. 

Zostaw Like Jak Pomogłem ;)

Opublikowano

Czyli nie opłaca się już kupować refów w olbrzymich ilościach? Nie znam szczegółów odnośnie zmiany.

@edyszyn.

@sLnLn

Właśnie nei wiem, jak z tym jest. Część osób wcześniej pisała, że do jakiegoś pułapu będą nagrody i później basta. Wolę się dopytać niż strzelić sobie w kolano.

Opublikowano

Czyli nie opłaca się już kupować refów w olbrzymich ilościach? Nie znam szczegółów odnośnie zmiany.

w 100% chyba nikt nie zna.

x

Opublikowano

Pisali gdzieś że będzie można odebrać te reffy z tego 2.0

Gdzie? Byłbym wdzięczny jakbyś znalazł.

@TheMadMan9512 za każdego następnego chyba po 1000 ip.

Opublikowano

Gdzie? Byłbym wdzięczny jakbyś znalazł.

@TheMadMan9512 za każdego następnego chyba po 1000 ip.

Byłoby miodnie jeśli chociaż IP byśmy dostawali, bo skiny i tak są do niczego potrzebne.

Niemniej jednak z tego co się orientuję to będzie maksymalna ilość zaproszeń >5< i za każdego znajomego (czyli 5x) dostaniemy 1000 IP, dalsze zaproszenia będą bez nagród. Przynajmniej to by miało sens, bo robiąc 20 refów dziennie = 20k IP to jest jakaś paranoja..

417711489342956987022.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...