Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KaaCeeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O mnie: Cześć, nazywam się Przemek chciałbym zostać administratorem na jakimś serwerze TeamSpeak3. Mogę zaoferować dość duże doświadczenie w prowadzeniu serwerów. Posiadałem kilka swoich serwerów dość dobrze rozkręconych ( na każdym ~ 90 użytkowników i więcej ). TeamSpeak'iem zajmuję się od ok. 2 lat. Również mogę pomóc w permissions etc.

Umiejętności: Potrafię wykonać oraz zabezpieczyć rangi, skofigurować poprawnie boty typu PokeBOT, JTS3ServerMod, Boty muzyczne itd.

Mój staż na serwerach: Tak jak napisałem posiadałem kilka swoich ok. 5, administratorem byłem na około 3, technikiem na 1.

Czego oczekuję?: Dość dobrze rozkręconego serwera +/- 60 osób, serwera z licencją NPL /  Licensed hosting provider (NIE CRACKOWANEJ), (Jeżeli będzie konieczność mogę pomóc z opłaceniem maszyny). Oczekuję również dobrze zabezpiecznonego serwera, na dość dobrej maszynie, z dobrym zabezpieczeniem przed DDoS'ami.

Oferuję: Pomoc z permissions, postawienie 2 botów muzycznych (każdy na oddzielnym VPS'ie ulokowane w Polsce (Poznań) ), PokeBOT'a, JTS3ServerMod.

Kontakt: Prywatna wiadomość na MPCForum.pl
Wiadomość na gg (podane po lewej bądź w profilu)

Opublikowano

Nie polecam.

Aż dam Ci lajka za to :D

Nie polecasz ponieważ? Uzasadnij.

Może ja zrobię to za ciebie ;d

1. Krytyka boli (prawda o twoim ts'ie)
  2. Wklejona rozmowa z pw, oraz banem
  3. Znasz mnie w 100% wiesz, że jestem złym adminem, niszczę serwery, obrażam ludzi etc. ;)
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...