Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

preorder gta v pc - gdzie jak kiedy ?

Shahi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo

jestem zapalonym piratem - arrr :G mało kiedy kupuję oryginały, bo nie chcę wydawać hajsów na prawo i lewo by pograć 5h.

Jaram się jednak serią GTA w całości i chcę sobie do GTA V załatwić jak najbardziej wczesny, legalny dostęp. Stąd moje pytania bo się nie znam.

1. W jakich momentach najlepiej kupić preorder tak, żeby cena się nie zmieniła (bo podobno się zmienia). Czy jak kupię teraz za powiedzmy 150 zł na jakiejś stronie to czy istnieje szansa że w styczniu przy premierze będę dopłacać czy mam grę za tą cenę z listopada? Czy lepiej poczekać np do świąt? W ogóle warto to kupować?

2. Ile kosztowała gra rok temu w momencie premiery? Czy kupując preorder wyjdzie taniej niż w dniu premiery?

3. Na jakiej stronie najlepiej złożyć zamówienie. Które sa najbardziej zaufane i nie robię w ch*ja? + zależy mi na płatności tylko poprzez PayPal

4. Preorder = tylko wersja cyfrowa czy dostanę w pudełku?

5. Na jakiej platformie będzie dostępna wersja cyfrowa (w sensie - steam czy co innego?)

Sorry za debilny temat no ale się nie znam, z góry dzięki za odp.

who cares?

Opublikowano

1. Teraz raczej będzie taniej, bo kupujesz w "ciemno", przed premierą na pewno będzie wiadomo więcej.

2. Gra kosztowała ok. 170-190 zł.

3. Kup na Amazonie lub na stronie twórców. (o ile udostępnią taką możliwość)

4. Zależy gdzie kupisz, są wersje cyfrowe i wersje pudełkowe.

5.  Prawdopodobnie na Steam. Myślę, że będzie wymagane konto na Social Clubie. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...